Vreselijk jammer. Voor het eerst gaat ‘Doorslaande Tongen’ niet door vanwege te weinig aanmeldingen.

Van 21 t/m 23 november 2014

Doorslaande Tongen GAAT NIET DOOR

Een beeld uit Doorslaande Tongen 2001. Jammen in het vertrek tegenover de bar, waar roken toen nog was toegestaan. Drinken mag nog steeds.
  • Een beeld uit Doorslaande Tongen 2001. Jammen in het vertrek tegenover de bar, waar roken toen nog was toegestaan. Drinken mag nog steeds.


Voor de 19e keer zouden bespelers van alle mogelijke doorslaande tonginstrumenten elkaar ontmoeten tijdens SVN Doorslaande Tongen 2014. Ideeën opdoen tijdens de lesuren doen we onder leiding van vijf bevlogen docenten. Maar het mag niet zo zijn.
Hier vind je nu dus wat we helaas moeten missen.

vrijdag 21 november t/m zondag 23 november 2014
door Wijtze Pieter Kikstra en Irina Sarolea
coördinatoren SVN Doorslaande Tongen

In alle hoeken van het YMCA (Postweg 65 - 3794 MK De Glind) spelen buiten de lesuren harmonica's en accordeons, ronken de voetbassen en harmoniums, swingen concertina's en bluesharpen, wordt de roep van een melodica beantwoord door een bandoneon.
Zoals te doen gebruikelijk is de bar het epicentrum van de ongeregelde samenspeelsessies, zal er zaterdagavond muziekmarkt, gelegenheid tot beroemd worden en ... wie weet wat nog meer ... zijn.

Wie zijn die bevolgen docenten?

Wij heten jullie graag welkom!


Bericht van een van onzer sponsors op Facebook:     
> Zweverink Muziek.
Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Home     > Nieuwsarchief       > Nieuws uit 2014         > Doorslaande Tongen Hulp nodig als beginner?

Google Analytics Alternative
Groepsfoto Equinoccifest 2023 in Cambrils - Catalonië