Jacqueline Edeling

Groot orkest der Doorslaande Tongen

Bij passievolle muziek denken we vaak aan Zuid-Amerika en sinds het koninklijke huwelijk aan tango in het bijzonder. Rond de tango zijn er veel verwante stijlen die die passie delen. In deze workshop gaan we door Jacqueline geschreven arrangementen, die passen op de instrumenten die we meebrengen, instuderen.

Trekharmonica G/C - niveau 3/4. Bandoneons, Accordeon, Basaccordeon, Concertina, Harmonium. Alles wat balgt is welkom!
Inschrijven

We ontdekken waar het karakter in zit, brengen samen de passie tot uitdrukking. Voor deze workshop moet je zelfredzaam zijn op je instrument. Er wordt gebruik gemaakt van bladmuziek.

Jacqueline Edeling

... is een muzikale duizenpoot die haar weg weet op bijna elk denkbaar balginstrument. Ze speelt trekharmonica, studeerde accordeon in Enschede en later bandonéon bij Carel Kraaijenhof in Rotterdam. Jacqueline speelt bandoneon als soliste bij symfonie orkesten, als groepslid en arrangeur in Trio Tangata en alle mogelijke balginstrumenten in haar show ‘Balg er op los’. Verder geeft ze les en dirigeert een dameskoor.


Bericht van een van onze sponsoren op Facebook:     
> De Accordeonspecialist
Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Home     > Nieuwsarchief       > Nieuws uit 2014         > Doorslaande Tongen 2014           > Jacqueline Edeling Hulp nodig als beginner?
Bericht van een van onze sponsoren op Facebook:     
> De Accordeonspecialist

Google Analytics Alternative
Symradern – een tweerijergroep uit Symra (Noorwegen)