Irina Sarolea

Laat klinken die harmonica!

Iedereen, van prille beginner tot speler die al één en ander kan, is welkom. De melodieën worden op de groep afgestemd, soms speciaal gecomponeerd, zodat iedereen voldoende wordt uitgedaagd op de trekharmonica.

Trekharmonica C-F en G-C - niveau 1
Inschrijven

We zullen ons instrument spelenderwijs steeds beter leren kennen. Wat daarin onze leidraad is, is de klank van het instrument en muziek. Die laten ons zien/ervaren hoe technieken gebruikt kunnen worden om het spelen fijner, makkelijker en mooier maken. We maken zo min mogelijk gebruik van partituren of tablaturen. Het is grotendeels een proces dat we samen doorlopen, maar waarbinnen ieder zijn eigen ontwikkeling volgt.

Nodig, een trekharmonica in C-F of als je die niet hebt in G-C (Graag de stemming vermelden bij aanmelding). Een opname-apparaat is sterk aan te bevelen. Partituren/tablaturen worden naderhand verstrekt.

Nog vragen? bel (010-5112388) of mail.

Irina Sarolea

... is bevoegd muziekleerkracht voor het basisonderwijs en geeft al sinds 1992 les op de trekharmonica. Ze speelt sinds haar zevende jaar verschillende muziekinstrumenten en zingt en danst al haar hele leven. Ze begon op haar 14de met spelen van trekharmonica en is daar nooit mee opgehouden. Met een goede begeleiding kan iedereen leren musiceren, jong en oud, met of zonder muzikale ervaring is haar overtuiging.


Bericht van een van onze sponsoren op Facebook:     
> Zweverink Muziek
Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Home     > Nieuwsarchief       > Nieuws uit 2014         > Doorslaande Tongen           > Irina Sarolea Hulp nodig als beginner?
Bericht van een van onze sponsoren op Facebook:     
> Zweverink Muziek

Google Analytics Alternative
Symradern – een tweerijergroep uit Symra (Noorwegen)