verder terug begin

Louise Marius

Balfolk

Voor iedereen die geen instrument speelt en toch graag mee wil doen aan TEEU, en voor iedereen die dansmuziek maakt en eens de dansen wil leren, en voor iedereen die graag beter wil leren dansen! Ook dit jaar geeft Louise Marius weer een Balfolk dansworkshop.

[14] Louise Marius • Dansen
ook voor mensen met weinig danservaring

In deze workshop zal Louise ingaan op de basis van een paar veel voorkomende dansen, en die uitdiepen zodat je voorbij de pasjes kunnen gaan, en echt kunnen beginnen te spelen. Zodra je niet meer hoeft na te denken over de pasjes, is er ruimte voor verbinding en spel. Zo gaan we zeker aan de slag met de Jig en de Mazurka, maar ook een dans als Avant-deux á Coutant (met 4 dansers, uit de Poitou) zal langskomen. Mogelijk doen we ook nog iets bretons. Daarnaast is er ook veel aandacht voor volgen en leiden, contact maken met elkaar en spelen.

In de workshop richten we ons op beginners en begonners, maar ook meer ervaren dansers die graag nog een keer in detail naar de basis kijken zijn meer dan welkom. Er zal genoeg interessants in zitten, zeker voor mensen die weinig les hebben gehad en veel gewoon op de dansvloer hebben geleerd. Ook zal ik in de dansen die we in deze drie dagen gaan doen wat keuzemogelijkheid laten, waardoor het programma op jullie wensen aan te passen is.

Louise Marius

Louise geeft al 12 jaar veel dansles, in binnen- en buitenland, wekelijkse lessen en workshops van drie uur tot enkele dagen. Zij zoekt altijd naar een interessante balans tussen ‘waar komen deze traditionele dansen vandaan’ en ‘hoe kunnen we samen plezier hebben’.


Bericht van een van onze sponsoren op Facebook:     
> De Accordeonspecialist
Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Harmonicahoek     > Trek er es Uut       > Nieuwsarchief         > TEEU 2020           > Basisinfo             > De workshops               > [14] • Louise Marius

Google Analytics Alternative