Het jaarlijkse topevenement voor de trekharmonica

Een overzicht van de kenmerkende Trek er es Uut zaterdag, als de workshops zich presenteren. Op 7 mei 2016 speelt een beginnersgroep onder leiding van Gerard Gerritsen in de binnentuin van Kasteel De Berckt in het Limburgse Baarlo.
  • Een overzicht van de kenmerkende Trek er es Uut zaterdag, als de workshops zich presenteren. Op 7 mei 2016 speelt een beginnersgroep onder leiding van Gerard Gerritsen in de binnentuin van Kasteel De Berckt in het Limburgse Baarlo.
Foto: Cor Pot

Een initiatief van het illustere Groesbeekse trekzakgezelschap ‘woarum nie’: Trek er es Uut - altijd rond Hemelvaart.

30 Jaar Trek er es Uut.

Hier het archief door de jaren heen.

Trek er es Uut 2021

De Harmonicahoek

13 mei 2021
Jammer natuurlijk dat Trek er es Uut voor de tweede keer weer niet door kan gaan, maar de herinneringen moeten levend blijven. Vandaar een overzicht van deunen die deelnemers hebben opgedoken op dit uiterste event. Ook voor de kinderen wordt gelukkig iets op touw gezet. Niet vergeten, donderdag 19.00 uur. Online TEEU kinderbal!

> Meer

Trek er es Uut vanuit huis

De Harmonicahoek

20-24 mei 2020
Helaas is Trek er es Uut slachtoffer van het corona-virus geworden. Wat zullen we het missen: de workshops, de docenten en de vele vertrouwde gezichten, maar ook de kennismaking met nieuwe enthousiastelingen. Maar laten we niet blijven treuren.

> Meer

Met of zonder trekzak: dagenlang plezier

De Harmonicahoek

29 mei - 2 juni 2019
Ook dit jaar weer is er weer een mooi workshop-aanbod bij Trek er es Uut geweest. Met maar liefst vier nieuwe docenten. Ook kinderen en samenspelenden kijken tevreden terug. Cursisten van Duitsland tot Catalonië wisten rond Hemelvaartsdag deze diatonische bestemming in Kasteel ‘De Berckt’ in het Limburgs Baarlo te vinden.

> Meer

Trek er es Uut 2018: volop diversiteit

De Harmonicahoek

Van 9 - 13 mei 2018
Het is weer gelukt! Mark Söhngen heeft weer een verrassende keuze gemaakt uit docenten uit alle windstreken: van Engeland tot Duitsland, van Finland tot Catalonië. Er was keuze uit veertien workshops en de kinderspelgroep.

> Meer

Een warme Trek er es Uut

De Harmonicahoek

Van 24 – 28 mei 2017
Het weer was ons dagenlang goed gezind. Drie dagen stralende zon en veel speelde zich bij de 28ste Trek er es Uut dan ook buiten af.

> Meer

Trek er es Uut door de jaren heen

Dit overzicht wordt nog voortdurend bijgewerkt en uitgebreid. Het loopt vanaf 1998, toen de webmaster van deze website voor het eerst aan Trek er es Uut deelnam.

> Meer
Bericht van een van onzer sponsors op Facebook:     
> Zweverink Muziek.

Google Analytics Alternative