verder terug begin

Jacqueline Edeling

Tango’s en andere Argentijnse dansmuziek

Dit jaar gaan we weer verder met het ontdekken van de Tango's maar ook andere dansmuziek uit Argentinië. We gaan verschillende ritmes ontdekken, de tango wals, de langzame milonga, de snelle dans milonga en een echte dans tango. Dat zijn de ingrediënten waar we wel 4 dagen voor nodig hebben.

[9] Jacqueline Edeling • Niveau 3 / CF

Op het programma staan, Oblivion en Por Una Cabeza van Piazzolla, Corralera, Desde Alma, en nog meer moois. Alles minimaal 2-stemmig.

Jacqueline Edeling

Jacqueline is expert op het gebied van balginstrumenten. Jacqueline speelt bijna ieder balg¬instrument in iedere denkbare stijl. Een definitieve keuze voor tango heeft voor een complete toewijding voor de bandoneón gezorgd. Zij treedt op in bekende concertzalen, zowel in Nederland, als daarbuiten, solo en met verschillende orkesten, operaprojecten, alsook in enkele professionele tangogroepen. Jacqueline speelt en arrangeert muziek in Trio Tangata en Royal Tango Club en heeft haar eigen solo theatershow ‘Balg Er Op Los’.
 


Bericht van een van onze sponsoren op Facebook:     
> Zweverink Muziek
Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Harmonicahoek     > Trek er es Uut       > Nieuwsarchief         > TEEU 2020           > Basisinfo             > De workshops               > [9] • Jacqueline Edeling

Google Analytics Alternative