verder terug begin

Remco Sietsema

Workshop Ritmische meerstemmigheid

In deze workshop houd je je bezig met de nuances van de ritmische meerstemmigheid. Het spelen in een groep vergt namelijk een andere benadering, dan wanneer je alleen speelt.

[6] • Remco Sietsema • niveau 2-3 / CF

Het ontwikkelen van dynamiek, balgbeheersing en ritmische accenten, maar ook hoe je vervolgens van deze technische elementen een muzikaal geheel maakt, zijn bijvoorbeeld heel belangrijk. Ook wordt aandacht besteed aan coördinatietechniek tussen rechter- en linkerhand.

Aan de hand van nieuwe, simpele liedjes behandelt hij o.a. deze eigenschappen en leert hij je te luisteren naar de ander.

Remco Sietsema

Remco Sietsema vertegenwoordigt een nieuwe generatie trekharmonicaspelers.
Eerder speelde hij in de formaties The Tunes en Merals Harem. Tegenwoordig heeft hij zijn eigen band en speelt hij zelfgeschreven composities, waarin hij vele stijlen combineert: van wereldmuziek tot funk en van jazz tot reggae.
 
Remco is niet alleen muzikant, maar ook (muzikaal) acteur. Hij speelde o.a. de rol van Songman in de musicalproductie War Horse (Stage Entertainment). Deze rol werd toevalligerwijs in Engeland eerder al door Tim van Eyken - vroeger een grote inspiratie voor Remco - gespeeld.
 
Remco is een uitstekend docent, met ca. 15 jaar ervaring in lesgeven. Hij werkt met groepen die uit verschillende niveaus bestaan; iedereen komt aan bod.
Hij schrijft zijn oefenmateriaal zelf in de vorm van frisse, nieuwe liedjes. Zo kan hij de les sturen en inspelen op de behoeftes van de leerling(en).
 


Bericht van een van onze sponsoren op Facebook:     
> Zweverink Muziek
Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Harmonicahoek     > Trek er es Uut       > Nieuwsarchief         > TEEU 2020           > Basisinfo             > De workshops               > [6] • Remco Sietsema

Google Analytics Alternative