verder terug begin

Age de Boer en Carola Walther

Goud van 30 jaar oud

Het is weer zover! TEEU bestaat 30 jaar en Age en Carola zijn voor de derde keer terug op het nest bij de docenten, bij het mooiste jaarlijkse trekzak-evenement van het jaar!

[4] Age en Carola • niveau -1-2 / CF

28 Jaar geleden had Age zijn eerste lessen bij Maarten Rikken, die ons toen elke dag wekte met de Kegelaar. Carola is 29 jaar geleden begonnen bij Christian Duyvetter.
Wij spelen onze begonnersnummers (en de beginnersnummers ) van die tijd. Welke dat zijn blijft nog even een verrassing. Er zit heel veel muziek in onze harmonica en ook op papier. Wij gaan spelen en zingen en vooral heel veel van elkaar leren.

Age was in het dagelijks leven schilder, Carola lerares Duits. We hebben elkaar leren kennen bij accordeonclub Corona (1994). Carola op de eerste rij, Age op de tweede rij achter haar en regelmatig oefenden we samen onze stukken.
Toen kwamen we in aanraking met de trekzak en de accordeon verdween naar de achtergrond.
 

De volksmuziek en de trekzak hebben ons sindsdien gegrepen en een nieuw duo ontstond. Onze grote passie is nu vooral harmonica spelen: binnenkort bij de opening van een nieuwe wereldwinkel in Krommenie, een nieuw bejaardenhuis in Zaandam, etc.
Ook geven we beiden les bij verschillende verenigingen in Noord-Holland en we werken nog steeds hard aan het beroemd worden van het trekharmonika-orkest in Medemblik.

Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Harmonicahoek     > Trek er es Uut       > Nieuwsarchief         > TEEU 2019           > Basisinfo             > De workshops               > [4] • Age en Carola
Bericht van een van onzer sponsors op Facebook:     
> Zweverink Muziek.

Google Analytics Alternative