Holderdebolder - oefenen op de zolder
  • Holderdebolder - oefenen op de zolder
Foto: Rob Verweij

Wat deden de docenten?

Nieuwe oogst: Filippo Gambetta

Filippo Gambetta is bij Trek er es Uut een nieuwe docent, die er duidelijk veel lol in had om hier te mogen doceren. HIer bij de groepenpresentatie op zaterdag 1 juni.
  • Filippo Gambetta is bij Trek er es Uut een nieuwe docent, die er duidelijk veel lol in had om hier te mogen doceren. HIer bij de groepenpresentatie op zaterdag 1 juni.
Videostill: Eduard Bekker

Een nieuwe - aanvankelijk onbekende - docent uit Italië, waarover de deelnemers erg enthousiast zijn. Opmerkelijk is zijn altijd stralende glimlach en zijn bekkentrekkerij bij het spelen. Knap hoe Cocky en Mark die weer hebben weten op te duiken.

De Polka

Van de polka die de workshop van Filippo bij de presentatie speelde heb ik het origineel in G naar C opnieuw ingeklopt, waarbij ik de oorspronkelijke vingerzetting heb genegeerd.
Mochten er op- of aanmerkingen op deze versie zijn, dan hoor ik dat uiteraard graag. Gert-Jan Kamphorst heeft me inmiddels al geholpen met de triolen.


Het weggeschreven midi-bestand

Enkele impressies tijdens de workshop (foto’s Rob Verweij):
 

Martine
  • Martine
De meester zelf
  • De meester zelf
Drie andere cursisten
  • Drie andere cursisten
Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Home     > Trek er es Uut       > TEEU archief         > TEEU 2019           > De Docenten             > Filippo Gambetta
Bericht van een van onzer sponsors op Facebook:     
> Zweverink Muziek.

Google Analytics Alternative