Het blijft niet alleen bij workshops

Wat deden de docenten?

De presentatie van de groep van Filippo Gambetta. Voor velen blijft de bladmuziek onmisbaar.
  • De presentatie van de groep van Filippo Gambetta. Voor velen blijft de bladmuziek onmisbaar.
Videostill: Jan Kamphuis

Vaak blijft het niet alleen bij de workshops, maar musiceren de docenten er in de late middag- en avonduren ook lustig op los.

Nieuwe oogst: Filippo Gambetta

De Harmonicahoek

Een nieuwe - aanvankelijk onbekende - docent uit Italië, waarover de deelnemers erg enthousiast zijn. Opmerkelijk is zijn altijd stralende glimlach en zijn bekkentrekkerij bij het spelen. Knap hoe Cocky en Mark die weer hebben weten op te duiken.

> Meer

Cati Plana - onze Catalaanse vertegenwoordiging

De Harmonicahoek

Het is inmiddels de vierde keer dat Cati Plana - bewoonster van een schilderiek dorpje in de Catalaanse Pyreneeën - Trek er es Uut opsiert. Dat zegt beslist wat over haar gave als docente.

> Meer

Age en Carola: populair genre

De Harmonicahoek

Age en Carola zijn al deelnemers aan Trek er es Uut zolang ik me kan heugen. En ook aan vele andere trekharmonica-evenementen. Ook dit jaar ontbraken ze niet met ‘Goud van 30 jaar oud’.

> Meer

Greet Wuyts - populaire Vlaamse

De Harmonicahoek

Reeds bij het binnenkomen van de inschrijvingen werd het duidelijk: als iedereen die het zich wenste tot de workshop van Greet Wuyts zou worden toegelaten, was de kapel als enige optie voor de lesruimte in aanmerking gekomen.

> Meer

Jacqueline Edeling: behendig op alle balgen

De Harmonicahoek

Jacqueline Edeling heeft zich met hart en ziel op alle balginstrumenten gericht. Daarbij is de bandoneon de grootste uitdaging geweest.

> Meer

Uit de Auvergne Loïc Etienne

De Harmonicahoek

Het is alweer voor de tweede keer dat Loïc Etienne bij Trek er es Uut een workshop geeft. Hij richt zich vooral op dansmuziek en heeft dan ook een uitgebreide balfolk-presentatie gegeven op zaterdagavond, samen met zijn gade.

> Meer

Mark Söhngen - kan óók heel goed impoviseren

De Harmonicahoek

Mark Söhngen, die behalve het geven van een workshop ook degene is die samen met Cocky van de Burgt de docenten benadert, is behalve goede muzikant, tekenaar en fotograaf óók iemand die goed improviseert.

> Meer

Ollie King: ‘nieuweling’ uit Engeland

De Harmonicahoek

Ollie King is nieuw. Maar evenals zijn voorgangers een uitgesproken professionele speler.

> Meer

Pekka Pentikäinen uit Finland

De Harmonicahoek

Scandinavisch repertoire is al tientallen jaren vertrouwd bij Trek er es Uut. Finland is een populaire keuze. Pekka Pentikäinen is dit jaar voor de tweede keer verantwoordelijk voor de bijdrage uit deze noordelijke regio.

> Meer

Remco Sietsema

De Harmonicahoek

Remco Sietsema is inmiddels ook een trouwe Trek er es Uut docent. Niet voor niets: want hij is een professionele speler. In bekende musicals, zoals ‘Warhorse’ heeft hij geschitterd als muzikant.

> Meer

Monique Lansdorp ging gemengd

De Harmonicahoek

Een groot succes is altijd de gemengde groep. Ook dit keer hebben ze prachtige stukken gebracht, waarbij ook de jongerengroep werd geïntegreerd.

> Meer

De dansers

De Harmonicahoek

Dansen kan bij Trek er es Uut overal en bijna altijd. Tot diep in de nacht. Om nóg beter te kunnen dansen kun je de dansworkshop volgen bij Louise Marius.

> Meer

Auke en de jongerengroep

De Harmonicahoek

Voor de jongerengroep moet ik nog op zoek naar foto- en filmmateriaal. Bovenstaande foto is van hun presentatie op zaterdagavond.

> Meer

Bericht van een van onze sponsors op Facebook:     
> Zweverink Muziek.
Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Home     > Trek er es Uut       > Nieuwsarchief         > TEEU 2019           > De Docenten

Google Analytics Alternative