verder terug begin

Gaelle dos Santos

Warm en Feestelijk

De kleine en daardoor prettig ontspannen groep van Gaelle dos Santos. Met links het onafscheidelijke karaoke-apparaat.
  • De kleine en daardoor prettig ontspannen groep van Gaelle dos Santos. Met links het onafscheidelijke karaoke-apparaat.
Foto’s: Rob Verweij

Een muzikale ontmoeting in een warme en feestelijke sfeer. Aan de hand van eigen composities en geluidsopnames (karaoke) hebben we gewerkt aan samenspel, interpretatie, luisteren, creativiteit, nuanceringen en ritmes.

[7] Gaelle dos Santos
GC • niveau 3
door Eduard Bekker

Direct na de eerste sessie zijn we buiten gaan zitten in een rustig hoek. Die leek echter ondergraven door muizenholletjes, waardoor we regelmatig met stoel en al door de grond zakten.
Een karaoke inspelen i.p.v. inzingen was een hele opgave. Voorals als je – zoals ik – niet vertrouwd bent met ritmisch spel.

Warm en Feestelijk: het basismateriaal

De Harmonicahoek

[7] Gaelle dos Santos
GC • niveau 3

Met toestemming van Gaelle heb ik hier het cursusmateriaal geplaatst, met de filmpjes. De bladmuziek is niet voorzien van nummertjes en eerlijk waar: die werd pas uitgedeeld nadat we alles al uit ons hoofd hadden nagespeeld. Dus: probeer dat ook maar.

> Meer

Gaëlle Dos Santos

Gaëlle Dos Santos begint al op haar 5e met de trekharmonica bij Bruno Le Tron en volgt workshops bij François Heim, Marc Perrone, Andy Cutting, Miqueu Montanaro, Didier Laloy...
Op haar 16e geeft zij haar eerste cursus. Daarna gaat zij verder met lesgeven bij allerlei organisaties en muziekscholen rond Parijs. Ze leidt een samenspelgroep in het Centre d’Animation in Paris waar ze haar liefde voor haar instrument en de ontdekking van de traditionele muziek.


Bericht van een van onzer sponsors op Facebook:     
> Zweverink Muziek.
Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Home     > Trek er es Uut       > Archief         > TEEU 2017           > De Workshops             > [7] • Gaelle dos Santos

Google Analytics Alternative