verder terug begin

Stefan van den Berg

Rocken binnen de kasteelmuren!

De kindermuziekgroep onder leiding van Stefan van den Berg
  • De kindermuziekgroep onder leiding van Stefan van den Berg
Foto: Rob Verweij

Het is de 3e keer dat ik de kindermuziekgroep heb begeleid. En ook dit jaar werd het een muzikaal feest!

[2] Stefan van den Berg
Muziekworkshop voor kinderen van 7 t/m 12 jaar.

We hebben gemiktop een bonte mix van liedjes en zijn lekker wezen rocken binnen de kasteelmuren.

Het is altijd spannend wat voor een combinatie van muzikanten zich aanmeldt en wat voor een totaalgeluid we krijgen: dwarsfluit, klokkenspel, harp, viool, toetsen, drums, basgitaar, banjo, ukelele, zang, het maakt niet uit, zolang je maar enthousiast bent over muziek en je eigen instrument! Dus laat je horen! Daarnaast is er natuurlijk ruimte voor (muzikale) tussendoortjes binnen en buiten de kasteelmuren. En aan het einde arriveren we trots bij het podium, bepakt en bezakt met bijzondere muziek. Voor een spetterende eindpresentatie!

Als componist, tekstschrijver, gitarist en zanger ben ik constant bezig de wereld om mij heen om te zetten in muziek. Dit is voor mij niet alleen een uitdaging, maar ook noodzaak. Het gevoel iets te creëren of net gecreëerd te hebben is het fijnste dat er is. En dat wil ik graag overbrengen.

Rob Verweij heeft een fotosessie verzorgd van deze workshop:

Hier nog een paar foto’s van Stefan zelf:

 
Panoramafoto van de workshop: klik op de foto om die te kunnen bekijken op Facebook.

Stefan van den Berg

Stefan van den Berg is gitaardocent en bandcoach bij Muziekopmaat in Nijmegen en All Music in Beek-Ubbergen. Verder verzorgt hij als beroepskunstenaar in de klas muziekprojecten in het basisonderwijs.
 
Uitvoerend is hij al jaren actief met o.a. Familietrio de Tivolies (Muziektheater over het Nederland van de jaren 40/50/60), Song Kitchen (Stand-up Songwriting trio) en Mummy’s a tree (Alternatieve popmuziek). Theaterervaring heeft hij als muzikant-acteur opgedaan in het Land van Ooit.


Bericht van een van onzer sponsors op Facebook:     
> Zweverink Muziek.
Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Home     > Trek er es Uut       > Nieuwsarchief         > Trek er es Uut 2017           > De Workshops             > [2] • Stefan van den Berg

Google Analytics Alternative