verder terug begin
Muziekgroep voor kinderen van 7 t/m 12 jaar

 

Irina Sarolea

2. Daar zit muziek in!!!

Beste jonge muzikant,
Heb je zin om tijdens Trek er es Uut gezellig muziek te maken, te zingen en te dansen en over muziek(instrumenten) te leren? Dan is deze cursus wat voor jou! We zullen op allerlei manieren met muziek aan de slag gaan.

 
Ontdekken waarom instrumenten klinken zoals ze klinken, buiten zoeken naar instrumenten en natuurlijk heel veel samen musiceren, zingen en dansen. Als je al een instrument speelt is dat heel fijn, dan breng je dat vanzelfsprekend mee! We zullen ook een paar instrumentjes zelf maken.

O, ja. Misschien aardig als ik me even voorstel. (Wie al eerder op Trek er es Uut was kent mij misschien wel o.a. van het kinderbal). Ik ben Irina Sarolea, speel al sinds mijn zevende jaar verschillende muziekinstrumenten o.a. blokfluit, piano, trekharmonica en zing en dans al mijn hele leven, soms alleen, maar het liefst met anderen samen. Ik weet ook hoe je verschillende instrumenten kunt bouwen/maken. Ik hoop er met jullie een muzikaal, maar vooral gezellig weekeinde van te maken.

Steun De Harmonicahoek Terug   > Home     > Trek er es Uut       > TEEU archief         > TEEU 2011           > Workshops             > Kinderen < 13
Bericht van een van onzer sponsors op Facebook:
> Zweverink Muziek.

Google Analytics Alternative