De hoofdrol bij Trek er es Uut is aan de trekharmonica, maar er zijn ook gemengde groepen, zoals deze jongerengroep onder de gehaaide leiding van Auke Eringa.
  • De hoofdrol bij Trek er es Uut is aan de trekharmonica, maar er zijn ook gemengde groepen, zoals deze jongerengroep onder de gehaaide leiding van Auke Eringa.
Foto: Mark Söhngen

De workshops, presentaties, optredens

Wat deden de docenten?

Ja. Gegeten moet er natuurlijk ook. En de nasi laat iedereen zich op zaterdag met plezier smaken. Rechts geluidsman Richard van Dorland met zijn fiancée Hildegard Mandos, die een korte zangworkshop heeft gegeven. Ze heeft een prachtige zangstem met een breed toonbereik.
  • Ja. Gegeten moet er natuurlijk ook. En de nasi laat iedereen zich op zaterdag met plezier smaken. Rechts geluidsman Richard van Dorland met zijn fiancée Hildegard Mandos, die een korte zangworkshop heeft gegeven. Ze heeft een prachtige zangstem met een breed toonbereik.
Foto: Mark Söhngen

Trek er es Uut 2018 bracht weer een stel opmerkelijke docenten met zich mee, die niet alleen workshops hebben gegeven, maar ook daarbuiten bijdroegen aan de vertrouwde knusse sfeer.

9 - 13 mei 2018
door Eduard Bekker

Catalaanse sfeermaker

De Harmonicahoek

9 - 13 mei 2018
Heel verheugd reageerde Victor Pedrol dat hij weer was uitgenodigd. Zijn workshop was een succes.

> Meer

Een ‘nieuwe’ Fin

De Harmonicahoek

12 mei 2018
Evenals een Catalaan, Fransman of Brit mag een Scandinaaf nooit ontbreken bij Trek er es Uut. Ik heb de indruk dat de Fin Pekka Pentikäinen wel beviel. Hij was dit jaar voor het eerst.

> Meer

De kroon op de presentaties

De Harmonicahoek

Zaterdagavond 12 mei 2018
Jan Budweis koos met zijn gemengde groep (niet alleen trekzakken, maar ook gewone muziekinstrumenten) heel verstandig voor een buitenpresentatie op zaterdagavond.

> Meer

Impressies & presentaties overige workshops

De Harmonicahoek

9-13 mei 2018
Helaas kon ik niet overal bij zijn. Gelukkig hebben ook anderen de diverse workshoppresentaties gefilmd.

> Meer

De workshops van 2018

Dit waren ze dan. De workshops van 2018.

> Meer

Bericht van een van onze sponsoren op Facebook:     
> Zweverink Muziek
Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > De Harmonicahoek     > Trek er es Uut       > NIeuws(archief)         > Nieuws uit 2018           > Impressies             > Wat de de docenten

Google Analytics Alternative