verder terug begin

Jan Budweis

Samenspelgroep

In deze samenspeelgroep zullen we gaan werken aan een klein bal folk-dansrepertoire. Dat gaan we zeker presenteren op de vrijdagavond. Daarbij arrangeren we ‘traditionele’ Europese melodieën, mijn eigen composities of iets von andere muzikanten vol afwisseling, dansbaar en pittig. We zullen daarbij bijvoorbeeld ingaan op meerstemmigheid, ritmische begeleidingsmogelijkheden (ook voor melodie-instrumenten) en kleine improvisaties.

[15] Jan Budweis • Samenspel

Plezier aan het samenspelen en ‘grooven’ vind ik erg belangrijk.
Met elk instrument ben je welkom in deze samenspeelgroep. Basiskennis van je eigen instrument is noodzakelijk, noten kunnen lezen is handig.

Met elk instrument ben je welkom in deze samenspeelgroep, naast CF- zijn ook GC-trekharmonikas zeer welkom.

Jan Budweis is een Berliner, (muzikant en instrumentenbouwer) die zijn muzikale loopbaan begon op de Trekzak als dansmuzikant in de folkscene.
Jan heeft zich ook bekwaamd in het spelen op de Bandoneon en heeft gestudiert op de tangoafdeleing van het conservatorium in Rotterdam. Hij speelt in diverse groepen in folk en tango zoals ‘Budweis-Wunderlich-Jach-Trio’ en ‘Sabor a Tango’.
Sinds 1998 geeft Jan les voor de trekzak en ensemblespeel.


Bericht van een van onze sponsors op Facebook:     
> De Accordeonspecialist.
Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Home     > Trek er es Uut       > Nieuwsarchief         > Trek er es Uut 2016           > De Workshops             > [15] • Jan Budweis

Google Analytics Alternative