Carola en Age

Hits!

We mogen weer lesgeven bij TEEU, dat vinden we een hele eer.
Oude hits in een nieuw jasje, toveren met oude en nieuwe muziek. Om nóg gemotiveerder te raken voor de trekharmonica nemen we mooie, niet al te ingewikkelde melodieën. We gaan spelen en zingen dat het een lieve lust is.

5 • Carola en Age | CF - niveau 1-2

We gaan onder andere aan de hit Mockingbird Hill werken: zingen, accoorden erbij en veel spelen maar!!!
Met veel oefenen ben je in de zomer klaar om je hits op je vakantiebestemming te laten horen.

Age en Carola leerden elkaar kennen bij accordeonclub Corona (betekenis: beginner in de groep). Carola hoorde van haar broer Kuindert over een geweldige Trekharmonicaclub in Groesbeek. Age had nog een trekzak staan en zo kon Carola voor het eerst naar TEEU (1989).
 

Het jaar daarop ging Age ook mee en toen waren ze niet meer te stuiten. Ze hebben bij veel grote trekzakspelers workshops gevolgd: Mark Söhngen, Maarten Rikken, Servais Haanen, Kok de Koning, Vincenzo Cagliotti, Carl Erik Lundgaard Jenssen, Willem Schot, Jan Budweis etc.
 

Ze treden regelmatig op en ze geven les bij o.a. verschillende trekharmonica-verenigingen. Ze geven graag hun passie voor de trekharmonica door aan andere spelers en proberen nu de wereld te veroveren!

Steun De Harmonicahoek Terug   > Trek er es Uut     > Nieuwsarchief       > Nieuws uit 2015         > Workshops           > Carola & Age
Bericht van een van onzer sponsors op Facebook:
De Accordeonspecialist.

De Workshops


Google Analytics Alternative