Liedjes maken voor kinderen

Maak je eigen muzikale hit!

Wat is er voor nodig om je eigen muzikale hit te maken? 1.Enthousiaste muzikanten (gaat helemaal goed komen!). 2. Gave instrumenten (brengen jullie en ik mee!) 3. Een mooie omgeving (is er!). En tijd? Die hebben we genoeg, dus we gaan lekker aan de slag. Laat je stem horen! Want echt overal is een lied van te maken. Daarnaast is er natuurlijk plek voor leuke (muzikale) tussendoortjes binnen en buiten de kasteelmuren. Om ons uiteindelijk te verheugen op een bijzondere eindpresentatie!

2 • Stefan van der Berg - Muziekgroep kinderen 7 t/m 12 jaar

Als componist, tekstschrijver, gitarist en zanger ben ik constant bezig de wereld om mij heen om te zetten in liedjes, hoorspelen en klanklandschappen. Dit is voor mij niet alleen een uitdaging, maar ook noodzaak. Het gevoel iets te creëren of net gecreëerd te hebben is het fijnste dat er is. En dat wil ik graag overdragen.

Stefan van den Berg (Muziekopmaat)

Stefan van den Berg is gitaardocent en bandcoach bij muziekschool Muziekopmaat in Nijmegen. Verder verzorgt hij als beroepskunstenaar in de klas muziekprojecten in het basisonderwijs.
Uitvoerend is hij al jaren actief met o.a. Familietrio de Tivolies (Muziektheater over het Nederland van de jaren 40/50/60), Song Kitchen (Stand-up Songwriting trio) en Mummy’s a tree (Alternatieve popmuziek). Theaterervaring heeft hij als muzikant-acteur opgedaan in het Land van Ooit.

Websites:

Steun De Harmonicahoek Terug   > Trek er es Uut     > Nieuwsarchief       > Nieuws uit 2015         > Workshops           > Kindergroep Muziek
Bericht van een van onzer sponsors op Facebook:
De Accordeonspecialist.

De Workshops


Google Analytics Alternative