Nog 166 nachten tot
Trek er es Uut op donderdag 30 mei 2019
en nog 61 nachten tot donderdag 14 februari 2019 18:00 uur
Want dan wordt het programma bekend en kun je je opgeven!

Nijmegen - Het is weer over ...

Een dubbelconcert van Markku Lepistö en Bjørnar Haugen staat voor zaterdagavond op het program.  Beiden weten van niets en kennen elkaar niet. Toch wagen zij zich met een Noorse reinlender en twee polka’s op het podium, begeleid door Wijtze Pieter Kikstra op de contrabas. Het succes is overweldigend. Trek er es Uut oprichter Theo Rikken kijkt vanaf zijn beeltenis op het laken dan ook goedkeurend toe.
  • Een dubbelconcert van Markku Lepistö en Bjørnar Haugen staat voor zaterdagavond op het program. Beiden weten van niets en kennen elkaar niet. Toch wagen zij zich met een Noorse reinlender en twee polka’s op het podium, begeleid door Wijtze Pieter Kikstra op de contrabas. Het succes is overweldigend. Trek er es Uut oprichter Theo Rikken kijkt vanaf zijn beeltenis op het laken dan ook goedkeurend toe.
Foto en video: Eduard Bekker

De dagen rond Hemelvaart staan voor veel harmonicaspelers in het teken van de befaamde workshops in Nijmegen, met docenten uit Noorwegen, Finland, Engeland, Ierland, Frankrijk, België en Nederland. Ook dit jaar is er weer met volle teugen geoefend en genoten.

8 - 12 mei 2002
Lyckliga Henrik’s polka, een Zweedse traditional, gespeeld door Markku Lepistö en Bjørnar Haugen tijdens dit optreden

Steun De Harmonicahoek Terug   > Home     > Trek er es Uut       > Archief         > 2002
Actuele mededelingen van een
onzer sponsors op Facebook: De Accordeonspecialist.

NIeuwsarchief Trek er es Uut


Google Analytics Alternative