Trek er es Uut 2001

Het lijkt wel wat op (trek-)vogelspotten, wat de fotograaf hier deed, toen hij twee toevallige passanten op de gevoelige schijf wist vast te leggen van uit zijn ‘observatiehut’ op het terrein van het Nijmeegse Kandinsycollege tijdens het grote Hemelvaartstreffen van 23 tot 27 mei. Het was prachtig weer en deze nieuwe locatie voor dit grote ‘familietreffen’ kan dan ook beslist een succes worden genoemd.
  • Het lijkt wel wat op (trek-)vogelspotten, wat de fotograaf hier deed, toen hij twee toevallige passanten op de gevoelige schijf wist vast te leggen van uit zijn ‘observatiehut’ op het terrein van het Nijmeegse Kandinsycollege tijdens het grote Hemelvaartstreffen van 23 tot 27 mei. Het was prachtig weer en deze nieuwe locatie voor dit grote ‘familietreffen’ kan dan ook beslist een succes worden genoemd.
Foto: Eduard Bekker

Voor het eerst in minstens drie jaar tijd leek het een geheel droge Trek er es Uut te worden. Maar het venijn zit hem vaak in de staart: op het moment dat velen hun tent nog nèt niet hadden ingepakt, kwamen er toch nog de (beslist niet) nodige druppels naar beneden.

23 - 27 mei 2001
door Eduard Bekker

Maar verder was het droog en warm tot zeer warm tijdens de workshops in deze laatste meidagen. Het vele zweet was dus niet alleen door de inspanning, al leek het er soms wel op, zoals in de workshop van Geert Oude Weernink, waar de pupillen tot besluit spontaan begonnen te dansen.

De nieuwe locatie was beslist geslaagd. Men liep hier elkaar wat minder in de weg. Dat kwam voor een deel door een gunstigere constructie van de zaal: de ingang aan de zijkant en niet aan de voorkant en er was een verhoogd gedeelte achterin, zodat het zicht op het podium vandaar uit ook nog goed was.

Wim Nagtegaal neemt de kinderen voor zijn rekening.
  • Wim Nagtegaal neemt de kinderen voor zijn rekening.
Foto: Gert-Jan Kamphorst

Wel werd het grote trappehuis van de oude locatie – het NEBO-complex – gemist bij die mensen die daar de akoestiek van het grote trappenhuis tot in de kleinste uurtjes hadden uitgebuit.
Maar uiteindelijk keerden velen moe, maar voldaan op zondagochtend terug naar huis.


Bericht van een van onze sponsoren op Facebook:     
> Zweverink Muziek
Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Trek er es Uut     > Archief       > 2001         > TEEU 2001

Google Analytics Alternative