Evenementen en Nieuwsbrieven

De Trekzakagenda

Je selecteerde:

Concert Remco Sietsema

Op donderdag 19 april in DEN BOSCH

Willem Twee Concertzaal, Den Bosch

Prins Bernhardstraat 4-6

Postcode:  5211 HE  

Remco Sietsema vertegenwoordigt een nieuwe generatie trekharmonicaspelers. De trekzak is de vergeten groente van de muziekinstrumenten; niet het meest voor de hand liggend, niet altijd populair, maar het zorgt voor een compleet andere en bijzondere sensatie die we eigenlijk allemaal vaker zouden willen ervaren.
Samen met zijn band, bestaande uit Max Sombroek, Ian Rijksen, Janos Koolen en Xander Vrienten, speelt Remco zelfgeschreven composities en nieuw repertoire. Hij combineert vele stijlen, van wereldmuziek tot funk en van jazz tot reggae
Denk: dansbare zwoele zomeravonden, maar ook intieme openhaardliedjes. Hiermee rekent hij voor altijd af met de vooroordelen rondom het instrument en verrast hij nieuw en bestaand publiek.
Eerder speelde Remco Sietsema in de formaties The Tunes en Merals Harem én speelde hij met zijn trekharmonica in o.a. de muziektheaterproductie War Horse en De Marathon. In 2017 verscheen zijn debuutalbum Sultana.
Toegang is gratis.

Voor de volledigheid van deze agenda zijn wij vooral van JOU afhankelijk. Wij houden ons dus aanbevolen voor alle berichten over trekharmonika-evenementen, of evenementen, waarin de trekharmonika nadrukkelijk aanwezig is (en dat is nogal gauw het geval als de trekharmonika ergens aanwezig is...).

Wel verzoeken wij je dringend om van onderstaande link ‘evenement aanmelden’ gebruik te maken. Je kunt dan een formulier invullen en versturen, zodat wij zonder extra werk - dus veel sneller – je evenement kunnen plaatsen.

MELD HIER EEN EVENEMENT AAN

 


De agenda van Zweverink Muziek

Dinie Zweverink van Zweverink Muziek heeft een eigen agenda met met name harmonicadagen. Hier een overzicht.

> Meer
Steun De Harmonicahoek Terug   > Home     > Service       > Agenda
Actuele mededelingen van een
onzer sponsors op Facebook: Zweverink Muziek.

Alles voor de harmonica


Google Analytics Alternative