Evenementen en Nieuwsbrieven

De Trekzakagenda

Voor de volledigheid van deze agenda zijn wij vooral van JOU afhankelijk. Wij houden ons dus aanbevolen voor alle berichten over trekharmonika-evenementen, of evenementen, waarin de trekharmonika nadrukkelijk aanwezig is (en dat is nogal gauw het geval als de trekharmonika ergens aanwezig is...).

Wel verzoeken wij je dringend om van onderstaande link ‘evenement aanmelden’ gebruik te maken. Je kunt dan een formulier invullen en versturen, zodat wij zonder extra werk - dus veel sneller – je evenement kunnen plaatsen.

MELD HIER EEN EVENEMENT AAN

Hoewel we het als een erezaak beschouwen de waarheid zo getrouw mogelijk te volgen, kunnen we als Harmonicahoek toch geen verantwoordelijkheid voor de juistheid van de evenementen die hier staan vermeld. Soms gaan evenementen bijvoorbeeld achteraf toch niet door, maar zijn wij daarvan niet op de hooget. Als je dat zeker wil weten, check dan even de contacten die bij de evenementen staan vermeld.

 

Je selecteerde:

(K)NOPTOBERFEST

(K)NOPTOBERFEST

Op zondag 22 september 11:00 – 17:00 uur in BANT

Vakantiepark Eigen Wijze

Schoterpad 1

Postcode:  8314 RA  

Mogen wij ons even voorstellen? Wij zijn Trek(k)nop, een trekzak en steirische Harmonicagroep uit de Noordoostpolder. Ooit begonnen met alleen de trekzak, maar door het bezoeken van diverse harmonicadagen, ook enthousiast geworden van de Steirische Harmonica. Eenmaal in de 14 dagen wordt er onafhankelijk van elkaar gerepeteerd. Helaas is in de Polder de trekzak niet zo goed bekend en de Steirische Harmonica al helemaal niet.
Daar willen wij graag verandering in brengen! Al tijden lopen we dan ook rond met de gedachten om in de Polder een heus Balgenfestival neer te zetten. Zou dit gaan lukken? Want het ‘leeft’ hier niet zo als in andere streken van ons land. Maar onder het motto: niet geschoten is altijd mis, hebben wij de stoute schoenen aangetrokken. Of in dit geval de dirndle en de lederhose.
Een datum was vlug geprikt: zondag 22 september 2024.
Inmiddels hebben wij een super locatie gevonden, Vakantiepark Eigen Wijze in Bant. Hier kunt u niet alleen de zondag verblijven maar eventueel het hele weekend of zelfs langer. Hier en daar vinden er al gesprekken plaats over de invulling van de dag welke te volgen zijn op onze Facebook pagina: Knoptoberfest.
In ieder geval is er de mogelijkheid om kennis te maken met het instrument zelf. Zodat er naast alles wat die dag aangeboden wordt er ook even echt gesnuffeld en geprobeerd kan worden.
Wij hopen in ieder geval op een geweldige dag, wat alleen mogelijk is met een zo groot mogelijke opkomst. Dus noteer de datum en kom met zijn allen! Tot dan!
Inlichtingen: Trek(k)nop NOP

< Terug <

Bericht van een van onze sponsoren op Facebook:     
> Zweverink Muziek
Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Home     > Service       > Agenda Hulp nodig als beginner?

Google Analytics Alternative
Symradern – een tweerijergroep uit Symra (Noorwegen)