Evenementen en Nieuwsbrieven

De Trekzakagenda

Voor de volledigheid van deze agenda zijn wij vooral van JOU afhankelijk. Wij houden ons dus aanbevolen voor alle berichten over trekharmonika-evenementen, of evenementen, waarin de trekharmonika nadrukkelijk aanwezig is (en dat is nogal gauw het geval als de trekharmonika ergens aanwezig is...).

Wel verzoeken wij je dringend om van onderstaande link ‘evenement aanmelden’ gebruik te maken. Je kunt dan een formulier invullen en versturen, zodat wij zonder extra werk - dus veel sneller – je evenement kunnen plaatsen.

MELD HIER EEN EVENEMENT AAN

Hoewel we het als een erezaak beschouwen de waarheid zo getrouw mogelijk te volgen, kunnen we als Harmonicahoek toch geen verantwoordelijkheid voor de juistheid van de evenementen die hier staan vermeld. Soms gaan evenementen bijvoorbeeld achteraf toch niet door, maar zijn wij daarvan niet op de hooget. Als je dat zeker wil weten, check dan even de contacten die bij de evenementen staan vermeld.

 

Je selecteerde:

Accordeon- en Trekharmonica Festival

Op zaterdag 1 maart 10:00 – 16:30 uur in BAKKEVEEN

Recreatiecentrum Dundelle

Mjumster Wei 16

Postcode:  9243 SK  

Op zaterdag 1 maart is de 27e aflevering van het jaarlijkse Accordeon- en Trekharmonica Festival in Bakkeveen. Op dit festival verzorgen vele artiesten hun gevarieerde optredens: op het hoofdpodium, maar ook in andere zalen en zaaltjes van recreatiecentrum Dúndelle.
Naast gastoptredens is er een open podium, dus een ieder die op wil treden is van harte welkom.De dag begint om 10 uur en eindigt rond 17 uur. Dúndelle ligt bij het zwembad op sportpark Bakkeveen.

De toegang is gratis.

Inlichtingen: J. Nieuwdam
Tel: 06-55346969

< Terug <

Bericht van een van onze sponsors op Facebook:     
> Zweverink Muziek.
Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Home     > Service       > Agenda Hulp nodig als beginner?

Google Analytics Alternative
Symradern – een tweerijergroep uit Symra (Noorwegen)