Evenementen en Nieuwsbrieven

De Trekzakagenda

Je selecteerde:

Concert David Munnelly

Concert David Munnelly

Trekharmonicaspeler uit Co. Galway (Ierland)

Op vrijdag 29 september 20:00 uur in URETERP

MFC De Wier

De Telle 21

Wereldberoemde harmonica speler David Munnelly uit Ierland (zie ook interview in Diatonisch Nieuwsblad nr 145) komt voor een tour naar Nederland en heeft veel zin in een optreden met afterparty, open podium en misschien zelfs wat jammen. Dus instrument meenemen!

  • Vroeg reserveren om zeker te zijn van een zitplaats!
Kosten: € 10,– (voorverkoop) / € 12,– (aan de deur)

Inlichtingen: Sietze Ketelaar, ook voor informatie en aanmelding.

Voor de volledigheid van deze agenda zijn wij vooral van JOU afhankelijk. Wij houden ons dus aanbevolen voor alle berichten over trekharmonika-evenementen, of evenementen, waarin de trekharmonika nadrukkelijk aanwezig is (en dat is nogal gauw het geval als de trekharmonika ergens aanwezig is...).

Wel verzoeken wij je dringend om van onderstaande link ‘evenement aanmelden’ gebruik te maken. Je kunt dan een formulier invullen en versturen, zodat wij zonder extra werk - dus veel sneller – je evenement kunnen plaatsen.

MELD HIER EEN EVENEMENT AAN

Hoewel we het als een erezaak beschouwen de waarheid zo getrouw mogelijk te volgen, kunnen we als Harmonicahoek toch geen verantwoordelijkheid voor de juistheid van de evenementen die hier staan vermeld. Soms gaan evenementen bijvoorbeeld achteraf toch niet door, maar zijn wij daarvan niet op de hooget. Als je dat zeker wil weten, check dan even de contacten die bij de evenementen staan vermeld.

 


Bericht van een van onzer sponsors op Facebook:     
> Zweverink Muziek.
Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Home     > Service       > Agenda Hulp nodig als beginner?

Google Analytics Alternative
Groepsfoto Equinoccifest 2023 in Cambrils - Catalonië