Evenementen en Nieuwsbrieven

De Trekzakagenda

Je selecteerde:

Vierdaagse Trekzakworkshop met Jacqueline Edeling

Voor beginners en niet al te prille beginners

Op maandag 6 juli – donderdag 9 juli in ZWOLLE

Atelier en buitenplaats voormalige school en woonhuis

Bergkloosterweg 44

Postcode:  8034 PN  

Bij vragen mail of bel met Annet van der Kamp:

Kosten: € 150,– exclusief Overnachting en ontbijt (Er is een camping op loop afstand 2 km. Hier is mogelijkheid om te kamperen of gezamenlijk een chalet te huren met eigen - douche en toilet.)

Voor de volledigheid van deze agenda zijn wij vooral van JOU afhankelijk. Wij houden ons dus aanbevolen voor alle berichten over trekharmonika-evenementen, of evenementen, waarin de trekharmonika nadrukkelijk aanwezig is (en dat is nogal gauw het geval als de trekharmonika ergens aanwezig is...).

Wel verzoeken wij je dringend om van onderstaande link ‘evenement aanmelden’ gebruik te maken. Je kunt dan een formulier invullen en versturen, zodat wij zonder extra werk - dus veel sneller – je evenement kunnen plaatsen.

MELD HIER EEN EVENEMENT AAN

Als Harmonicahoek aanvaarden we als vanouds geen verantwoordelijkheid voor de juistheid van de evenementen die hieronder staan vermeld. Dat geldt nu in het bijzonder gezien de coronaperikelen. Dat evenementen – nog geplaatst in het pré-coronistisch tijdperk – hier niet afgemeld staan, wil nog niet zeggen dat ze ook echt plaats gaan vinden. Als je dat zeker wil weten, check dan even de contacten die bij de evenementen staan vermeld.

 

Steun De Harmonicahoek Terug   > Home     > Service       > Agenda
Bericht van een van onzer sponsors op Facebook:
> De Accordeonspecialist.

Google Analytics Alternative