Importeur Serenellini niet blij met ‘Serenelli’

Chinezen op de Italiaanse tour

Links de ‘echte’ Italiaanse Serenellini’s, rechts de Chinese Serenelli’s. Zowel in naam als uitvoering zijn er dusdanige verschillen, dat een aanklacht wegens plagiaat vermoedelijk geen gehoor zal krijgen.
  • Links de ‘echte’ Italiaanse Serenellini’s, rechts de Chinese Serenelli’s. Zowel in naam als uitvoering zijn er dusdanige verschillen, dat een aanklacht wegens plagiaat vermoedelijk geen gehoor zal krijgen.

Berend Kok, beter bekend als ‘De Accordeonspecialist’ uit de Wilp (Gr), zoals bekend importeur van de Serenellini-trekharmonika’s, die inmiddels al gretig aftrek hebben gevonden bij diverse prominente trekharmonikaspelers, is niet blij het ‘meeliften’ van een Chinese fabrikant met dit topmerk.

zondag 27 april 2003

Sinds een poosje worden Chinese Parrot-accordeons en harmonika’s in omloop gebracht worden met de Italiaanse naam Serenelli (Let op het verschil met de ‘echte’ Italiaanse naam ‘Serenellini’).
Het doet vermoeden dat het om een kwaliteitsproduct gaat, maar het gaat om goedkope instrumenten uit China.

Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Home     > Nieuwsarchief       > Nieuws uit 2003         > Niet blij met ‘Serenelli’ Hulp nodig als beginner?
Bericht van een van onzer sponsors op Facebook:     
> Zweverink Muziek.

Google Analytics Alternative
 Bij de Russische ambassade