*luisterconcert *huiskamerconcert *troubadouroptreden *lied-op-maat *verzorgingshuis *familiefeest *tuinfeest

Duo MESSINGH

Het duo MESSINGH brengt vooral veel eigen (instrumentale) nummers. Daarnaast een aantal fraai gearrangeerde covers van bijv. Leonard Cohen, Cheb Khaled, Bee Gees of zelfs Deep Purple. Kleine akoestische juweeltjes zijn dat altijd. Melancholie met hier en daar een verrassend vrolijke noot! Wij zetten bij onze luisterconcerten altijd een intieme sfeer neer, waarbij de interactie met het publiek bijzonder is.

In de aankondigingen en met name de muziek zelf nemen wij u mee in onze wereld zoals die weerklinkt in titels als ‘Het Turkse koffiekannetje’, ‘Maslino stara’, ‘Kinderverdriet’, ‘Soirée am Steintisch’, ‘Navenant’, ‘Adje petatje’, ‘Takk til Ingunn’ e.v.a.

Wij krijgen vaak te horen dat we in feite ‘hele mooie filmmuziekjes maken’.

De sound is tamelijk folky, hoewel veel van de covers uit de pophoek komen. Door de jaren hebben wij een zeer eigen geluid ontwikkeld, waarin met name de combinatie mandola met trekharmonica opvalt.

MESSINGH speelt altijd akoestisch, dicht op het publiek. Bij troubadour-optredens ligt het accent meer op het wat bekendere vlottere repertoire … Bij een uitvaart is meestal weer meer behoefte aan stemmig materiaal (maar dat is natuurlijk geen wet van Meden en Perzen).

Voor elke gelegenheid kan Ben desgewenst ook een lied-op-maat schrijven. MESSINGH is - in de juiste situaties en na goed overleg - zeer breed inzetbaar!
 

Wij zijn


Bericht van een van onze sponsors op Facebook:     
> Zweverink Muziek.
Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Home     > Service       > Boek ’n Balg         > Duo MESSINGH Hulp nodig als beginner?
Bericht van een van onze sponsors op Facebook:     
> Zweverink Muziek.

Google Analytics Alternative
Symradern – een tweerijergroep uit Symra (Noorwegen)