Voor trekharmonicaspelers en
muziekgezelschappen met trekharmonica(’s)

Boek een Balg!

Mensen die een feest, receptie of andere bijeenkomst verzekerd willen zijn van een sfeervolle muzikale omlijsting, kunnen hier een keuze maken uit de diverse harmonicaspelers en gezelschappen, waarin de trekharmonica een belangrijke rol speelt.

De Dansende Balg

De Harmonicahoek

Dick Steenbergen alias ‘De Dansende Balg’ woont in Tiel – evenals het Den Haag waar De Harmonicahoek is gevestigd – een stad waar de trekharmonica een zeer zeldzame verschijning is en de aanwezigheid dus meteen een forse verrijking is.

> Meer

Het Genegenheidsduo

De Harmonicahoek

Naast een aantal fraai gearrangeerde (pop-)covers van bijv. the Bee Gees, Leonard Cohen of Deep Purple brengt dit duo vooral ook veel eigen (instrumentale) nummers. Kleine akoestische juweeltjes zijn dat altijd. Hun eigen repertoire is vaak geïnspireerd op hun zeer persoonlijke ervaringen. Melancholie met hier en daar een verrassend vrolijke noot!

> Meer

Meer:


DEN HAAG

Eduard Bekker
Enthousiast speler op de tweerijer. Zijn voorkeur ligt bij oudere traditionele volksdeunen uit Italië, Scandinavië, Vlaanderen en Wallonië, maar ook populaire melodiëen uit Duitsland en Frankrijk staan op het repertoire, evenals enkele bekendere Russische traditionals. Graag zal hij toelichting geven over het instrument.
Eduard Bekker
Tel. 070 7370111


NIJMEGEN

Mark Söhngen
Mark Söhngen is een diatonische duvelstoejager. Hij houdt ervan om als muzikant veel verschillende dingen te doen: optreden voor kinderen en voor volwassenen in verschillende groepen: Kruis en Mol, Captain Gumbo en Taaftere, in verschillende muziekstijlen, altijd wel ergens rakend aan folkmuziek en rock & roll. Daarnaast treedt hij ook wel op als solo -akkordeonist: cajun, blues, folk, musette, tango enz. enz. Of met een programma over de geschiedenis van trekharmonika, concertina en akkordeon (all over the world) samen met multi-instrumentalist Mart Heijmans.


UTRECHT

Karel van der Leeuw
Behalve begenadigd bouwer van harmonica’s in zijn Utrechtse atelier ook een geroutineerd en doorregen bespeler van dit instrument. Het genre is zeer uiteenlopend, van populaire krakers uit de jaren ’60, tot traditioneel tot eigen composities.
Tel. 030 2322885 (op maandag en vrijdag)

Steun De Harmonicahoek Terug   > Home     > Service       > Boek een muzikant!
Actuele mededelingen van een
onzer sponsors op Facebook: Zweverink Muziek.

Alles voor de harmonica


Google Analytics Alternative