Evenementen en Nieuwsbrieven

De Trekzakagenda

Je selecteerde:

Harmonicafestijn bij de Spitkeet

Op zaterdag 2 juli 11:00 - 17:00 uur in HARKEMA

Themapark de Spitkeet

De Dunen 3

Harmonicamuziek in en om openluchtmuseum de Spitkeet te Harkema, hoeveel mooier kun je het krijgen.
De Loekpoedels, bekend van het harmonicafestijn en de Ierse avond in de Lantearne te Surhuisterveen, organiseren in samenwerking met de Spitkeet voor de achtste keer een open harmonicadag. Deze dag is bedoeld voor harmonica (trekzak), steirische harmonica en accordeon. Andere instrumenten als drumstellen en andere harde instrumenten worden niet toegelaten. Bij dit gebeuren is er geen open podium, zoals bij de vele harmonicadagen, maar is het alleen vrij spelen.
Mensen met een instrument hebben vrij entree en komt men luisteren dan betaalt men de normale entree voor het museum.

Inlichtingen: Pieter van der Veen, tel. 0512-352004 of
Tel: 06-13973856

Voor de volledigheid van deze agenda zijn wij vooral van JOU afhankelijk. Wij houden ons dus aanbevolen voor alle berichten over trekharmonika-evenementen, of evenementen, waarin de trekharmonika nadrukkelijk aanwezig is (en dat is nogal gauw het geval als de trekharmonika ergens aanwezig is...).

Wel verzoeken wij je dringend om van onderstaande link ‘evenement aanmelden’ gebruik te maken. Je kunt dan een formulier invullen en versturen, zodat wij zonder extra werk - dus veel sneller – je evenement kunnen plaatsen.

MELD HIER EEN EVENEMENT AAN

Als Harmonicahoek aanvaarden we als vanouds geen verantwoordelijkheid voor de juistheid van de evenementen die hier staan vermeld. Dat geldt nu in het bijzonder gezien de coronaperikelen. Dat evenementen hier niet afgemeld staan, wil nog niet zeggen dat ze ook echt plaats gaan vinden.
Als je dat zeker wil weten, check dan even de contacten die bij de evenementen staan vermeld.

 

Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Home     > Service       > Agenda Hulp nodig als beginner?
Bericht van een van onzer sponsors op Facebook:     
> Zweverink Muziek.

Google Analytics Alternative