Evenementen en Nieuwsbrieven

De Trekzakagenda

Je selecteerde:

13de Harmonica- en Accordeondag

Op zaterdag 8 februari 14:30 uur in SURHUISTERVEEN

de Lantearne

Jan Binneslaan 49

Postcode:  9231 CA  

Het is vanzelfsprekend dat er 's middags - het grote succes van voorgaande jaren – weer workshops worden gegeven. Dat grote succes is ook te danken aan met name Dieter Holmersma uit Leek en Folina Boonstra uit Opeinde die er elk jaar iets bijzonders van maken waardoor het onvergetelijk wordt.

  • De steierspelers krijgen les van Dieter en assistente Renate van Laar uit Hardenberg, befaamd om zijn talentvol spel op de Steier en zijn bijzondere manier van lesgeven. Hij heeft een Steirische harmonicaworkshop voor beginners en een voor gevorderde spelers.
  • De trekzakspelers krijgen net als vorig jaar les van Folina, zij speelt al jaren verdienstelijk trekzak en we hebben samen de docentencursus in Sneek gedaan waar ze al liet zien hoe goed ze is.
  • De workshops zijn van ca. 14.30 tot 17.45 uur. Kosten € 25,00 per persoon, resp. 10 tot 15 personen per workshop. Zoals altijd, zijn er meer aanmeldingen, dan komen er meer docenten.
  • Vanaf 19:30 uur is het vrij spelen op het podium in de grote zaal.
    Geef u tijdig op voor een optreden in de Grote zaal bij Geert Jan Douma zodat we een mooi programma kunnen samenstellen uit de aanmeldingen die we gekregen hebben.
    Net als voorgaande jaren zullen er veel spelers te horen zijn op trek(zak)(harmonica), Steirische harmonica en accordeon.
  • Vrij spelen voor alle harmonica- en accordeonspelers in de bijzalen, hal en de blauwe zaal. Ruimte genoeg voor iedere stijl en ieders repertoire en overal muziekliefhebbers om te luisteren en/of eventueel mee te zingen.
  • De toegang is gratis en iedereen is van harte welkom.

Opgeven en inlichtingen bij Pieter van der Veen
Inlichtingen: Pieter van der Veen
Tel: 0512-352004

Voor de volledigheid van deze agenda zijn wij vooral van JOU afhankelijk. Wij houden ons dus aanbevolen voor alle berichten over trekharmonika-evenementen, of evenementen, waarin de trekharmonika nadrukkelijk aanwezig is (en dat is nogal gauw het geval als de trekharmonika ergens aanwezig is...).

Wel verzoeken wij je dringend om van onderstaande link ‘evenement aanmelden’ gebruik te maken. Je kunt dan een formulier invullen en versturen, zodat wij zonder extra werk - dus veel sneller – je evenement kunnen plaatsen.

MELD HIER EEN EVENEMENT AAN

 


De agenda van Zweverink Muziek

Dinie Zweverink van Zweverink Muziek heeft een eigen agenda met met name harmonicadagen. Hier een overzicht.

> Meer
Steun De Harmonicahoek Terug   > Home     > Service       > Agenda
Bericht van een van onzer sponsors op Facebook:
Zweverink Muziek.

Alles voor de harmonica


Google Analytics Alternative