Evenementen en Nieuwsbrieven

De Trekzakagenda

Je selecteerde:

Beginnerscursus - Jos Lambregts

Op maandag 5 november – maandag 11 februari in AMSTERDAM

Q-Factory

Atlantisplein 1

Postcode:  1093 NE  

Wilt u graag trekharmonica leren spelen? In deze beginnerscursus van zes lessen leert u uw instrument kennen en eenvoudige melodieën spelen. U leert een melodie spelen op gehoor en met behulp van bladmuziek. U hebt voor dit instrument geen muzikale kennis of ervaring nodig en ook zonder speciaal talent speelt u al snel een deuntje. Toch vraagt ook de trekharmonica doorzettingsvermogen en tijd. Vooral de coördinatie van de rechterhand, die een melodie speelt, en de linkerhand, die de ritmebox bedient, is niet voor iedereen gemakkelijk.

Entree: € 85,–

Voor de volledigheid van deze agenda zijn wij vooral van JOU afhankelijk. Wij houden ons dus aanbevolen voor alle berichten over trekharmonika-evenementen, of evenementen, waarin de trekharmonika nadrukkelijk aanwezig is (en dat is nogal gauw het geval als de trekharmonika ergens aanwezig is...).

Wel verzoeken wij je dringend om van onderstaande link ‘evenement aanmelden’ gebruik te maken. Je kunt dan een formulier invullen en versturen, zodat wij zonder extra werk - dus veel sneller – je evenement kunnen plaatsen.

MELD HIER EEN EVENEMENT AAN

 


De agenda van Zweverink Muziek

Dinie Zweverink van Zweverink Muziek heeft een eigen agenda met met name harmonicadagen. Hier een overzicht.

> Meer
Steun De Harmonicahoek Terug   > Home     > Service       > Agenda
Actuele mededelingen van een
onzer sponsors op Facebook: De Accordeonspecialist.

Alles voor de harmonica


Google Analytics Alternative