Evenementen en Nieuwsbrieven

De Trekzakagenda

Je selecteerde:

Trekharmonica en mondharmonicafestival Veldhoven

Op zondag 26 augustus 13:00 uur in VELDHOVEN

Museum ’t Oude Slot

Hemelrijken 6

Postcode:  5502 HMVELDHOVEN  

Op zondag 26 augustus vindt in Museum ‘t Oude Slot het gezellige en muzikale Trekzak- en mondharmonica Festival Veldhoven plaats. Dit festival trekt elk jaar meer dan 100 verschillende muzikanten die deze middag muziek komen spelen. De trekzak en de mondharmonica spelen de hoofdrol, maar alle ondersteunende muziekinstrumenten zijn welkom om mee te spelen! Lekker op het terras of op het open podium! Alle genres komen voorbij, van luisterliederen met een knipoog, folk, blues, klassiek, tango, meezingers, Tex-Mex tot Franse chansons…
Het open podium is de laatste jaren een sprankelend onderdeel van het programma. Zeer gevarieerde optredens met een enthousiast en dankbaar publiek.
Er is een kleine markt met muziekinstrumenten van het Accordeon- en Harmonicamuseum te Malden en er zullen ook bijzondere instrumenten tentoon worden gesteld.
Er staan overal zitjes en het museumcafé is de hele dag open voor een hapje en een drankje.
Kom ook luisteren, meespelen, kletsen, ontmoeten en laat samen met ons het museum muzikaal uit haar voegen barsten!

Entree: € 6,–

Inlichtingen: Museum ’t Oude Slot
Tel: 040-2533160

Voor de volledigheid van deze agenda zijn wij vooral van JOU afhankelijk. Wij houden ons dus aanbevolen voor alle berichten over trekharmonika-evenementen, of evenementen, waarin de trekharmonika nadrukkelijk aanwezig is (en dat is nogal gauw het geval als de trekharmonika ergens aanwezig is...).

Wel verzoeken wij je dringend om van onderstaande link ‘evenement aanmelden’ gebruik te maken. Je kunt dan een formulier invullen en versturen, zodat wij zonder extra werk - dus veel sneller – je evenement kunnen plaatsen.

MELD HIER EEN EVENEMENT AAN

 


De agenda van Zweverink Muziek

Dinie Zweverink van Zweverink Muziek heeft een eigen agenda met met name harmonicadagen. Hier een overzicht.

> Meer
Steun De Harmonicahoek Terug   > Home     > Service       > Agenda
Actuele mededelingen van een
onzer sponsors op Facebook: Toon Sileon.

Alles voor de harmonica


Google Analytics Alternative