Evenementen en Nieuwsbrieven

De Trekzakagenda

Je selecteerde:

Uw creatieve vakantie In De Voerstreek

Uw creatieve vakantie In De Voerstreek

Workshop trekharmonica met Jacqueline Edeling

Op vrijdag 21 juli – vrijdag 28 juli in HOMBOURG (Be)

La Gare

Workshop in La Gare: een voormalig hotel tegenover het treinstation in Hombourg. Een prachtige locatie met veel ruimte voor de diverse workshops want je kunt ook deelnemen aan de workshop zang (where country meets soul), schilderen of beeldhouwen.

Kosten: € v.a. € 625,– all in

Inlichtingen: Thérèse Steenbrink
Tel: 0618654888

Voor de volledigheid van deze agenda zijn wij vooral van JOU afhankelijk. Wij houden ons dus aanbevolen voor alle berichten over trekharmonika-evenementen, of evenementen, waarin de trekharmonika nadrukkelijk aanwezig is (en dat is nogal gauw het geval als de trekharmonika ergens aanwezig is...).

Wel verzoeken wij je dringend om van onderstaande link ‘evenement aanmelden’ gebruik te maken. Je kunt dan een formulier invullen en versturen, zodat wij zonder extra werk - dus veel sneller – je evenement kunnen plaatsen.

MELD HIER EEN EVENEMENT AAN

Hoewel we het als een erezaak beschouwen de waarheid zo getrouw mogelijk te volgen, kunnen we als Harmonicahoek toch geen verantwoordelijkheid voor de juistheid van de evenementen die hier staan vermeld. Soms gaan evenementen bijvoorbeeld achteraf toch niet door, maar zijn wij daarvan niet op de hooget. Als je dat zeker wil weten, check dan even de contacten die bij de evenementen staan vermeld.

 


Bericht van een van onzer sponsors op Facebook:     
> Zweverink Muziek.
Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Home     > Service       > Agenda Hulp nodig als beginner?

Google Analytics Alternative