Evenementen en Nieuwsbrieven

De Trekzakagenda

Je selecteerde:

Zondagmiddagconcert Frans van der Aa

Frans van der Aa met zijn programma ‘Free Reed Experience’.

Op zondag 19 juni in DUIVEN

Theepaviljoen Horsterpark

Horsterparklaan 4

Postcode:  6922 NR  

Op 17 jarige leeftijd bouwde Frans zijn eerste gitaar, gaf deze na korte tijd weg en wilde voor zichzelf een veel beter instrument. Na een tweede poging was het geheel naar zijn zin, een Gibson model, electrisch met tremolo.
Heel veel later op 39 jarige leeftijd, ergens september 1981 startte hij weer met het bouwen van muziekinstrumenten. In dat jaar bouwde hij maar liefst twee instrumenten. Een Vlier en een Draailier.
Het jaar daarop bouwde hij zijn eerste diatonische accordeon. Een drierijer met 12 bassen.
Nu heeft hij inmiddels meerdere modellen in zijn assortiment.
Frans bouwde instrumenten voor o.a. BEOGA, CARA, David Munnelly, Trio Dhoore, Carel Kraaienhof, Tobermore en vele anderen.
Tijdens dit concert komen er eigen composities langs op eigenhandig gebouwde Diatonische Accordeons. Stijlen afkomstig uit: Frankrijk, Ierland, Spanje en de Balkan landen.

Inlichtingen: Marcel Sloot
Tel: 0316-527358

Voor de volledigheid van deze agenda zijn wij vooral van JOU afhankelijk. Wij houden ons dus aanbevolen voor alle berichten over trekharmonika-evenementen, of evenementen, waarin de trekharmonika nadrukkelijk aanwezig is (en dat is nogal gauw het geval als de trekharmonika ergens aanwezig is...).

Wel verzoeken wij je dringend om van onderstaande link ‘evenement aanmelden’ gebruik te maken. Je kunt dan een formulier invullen en versturen, zodat wij zonder extra werk - dus veel sneller – je evenement kunnen plaatsen.

MELD HIER EEN EVENEMENT AAN

Als Harmonicahoek aanvaarden we als vanouds geen verantwoordelijkheid voor de juistheid van de evenementen die hier staan vermeld. Dat geldt nu in het bijzonder gezien de coronaperikelen. Dat evenementen hier niet afgemeld staan, wil nog niet zeggen dat ze ook echt plaats gaan vinden.
Als je dat zeker wil weten, check dan even de contacten die bij de evenementen staan vermeld.

 

Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Home     > Service       > Agenda Hulp nodig als beginner?
Bericht van een van onzer sponsors op Facebook:     
> Zweverink Muziek.

Google Analytics Alternative