Evenementen en Nieuwsbrieven

De Trekzakagenda

Je selecteerde:

Walsen in onregelmatige maatsoorten,
workshop Gilbert Hoek van Dijke

Op zondag 12 maart 13:00 – 16:30 uur in AMSTERDAM

Q-Factory

Atlantisplein 1

Postcode:  1093 NE  

Walsen in onregelmatige maatsoorten zijn, als je ze goed speelt, juist vaak de mooiste. Gilbert gaat in deze workshop onder andere in op timing, cadans, muzikale frase en accenten. We spelen een wals in 8 en een wals in 11 tellen. Je krijgt de basisversie van de bladmuziek twee weken van tevoren toegestuurd. Niveau midden/gevorderd, trekharmonica C/F.

Entree: € 40,–

Inlichtingen: Mariek Hilhorst
Tel: 06 44818950

Voor de volledigheid van deze agenda zijn wij vooral van JOU afhankelijk. Wij houden ons dus aanbevolen voor alle berichten over trekharmonika-evenementen, of evenementen, waarin de trekharmonika nadrukkelijk aanwezig is (en dat is nogal gauw het geval als de trekharmonika ergens aanwezig is...).

Wel verzoeken wij je dringend om van onderstaande link ‘evenement aanmelden’ gebruik te maken. Je kunt dan een formulier invullen en versturen, zodat wij zonder extra werk - dus veel sneller – je evenement kunnen plaatsen.

MELD HIER EEN EVENEMENT AAN

Als Harmonicahoek aanvaarden we als vanouds geen verantwoordelijkheid voor de juistheid van de evenementen die hier staan vermeld. Dat geldt nu in het bijzonder gezien de coronaperikelen. Dat evenementen hier niet afgemeld staan, wil nog niet zeggen dat ze ook echt plaats gaan vinden.
Als je dat zeker wil weten, check dan even de contacten die bij de evenementen staan vermeld.

 

Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Home     > Service       > Agenda Hulp nodig als beginner?
Bericht van een van onzer sponsors op Facebook:     
> Zweverink Muziek.

Google Analytics Alternative
 Bij de Russische ambassade