Evenementen en Nieuwsbrieven

De Trekzakagenda

Je selecteerde:

Workshopweekend Draailier & Doedelzak (gaat niet door, neem ik aan)

Op vrijdag 24 april – zondag 26 april in SINT-MICHIELSGESTEL

Dit jaarlijkse folkweekend in de bossen van Sint-Michielsgestel (naast Den Bosch) biedt de keuze uit vele workshops, zoals voor draailier, zang, diatonisch accordeon, doedelzak, nyckelharpa en samenspel. Er zijn workshops voor beginners, halfgevorderden en gevorderde spelers. Een gezellig weekend, met overdag workshops en 's avonds concerten, bal en jamsessies.
Geen instrument? Geen probleem! Deelnemers aan de beginnersgroepen kunnen een instrument lenen.
 
Cursisten zijn vanaf vrijdagavond 24 april welkom. Deze avond zijn er sessies, bals en optredens
De workshops starten zaterdag 25 april om 9:30 uur en duren tot zondag 26 april om 17:00 uur.
Overdag zijn er workshops, vrijdag en zaterdagavond is er vanaf 20:00 uur muziek en jamsessies. Voor de jamsessies kan je alvast wat sessie repertoire downloaden.
Voor trekzakspelers:

  • Trekharmonica – Benjamin Macke (Fr)
  • Trekharmonica voor beginners - Wouter Kuyper (NL) (instrumenten te huur!)

Speciaal beginnersaanbod: Voorbereidingsochtend op 18 april
Om meer rendement te halen uit de beginnersgroepen, bieden we de deelnemers een extra voorbereidingsochtend aan: Tijdens deze ochtend nemen deelnemers hun leeninstrument in ontvangst. Verder krijgen deelnemers dan uitleg over het instrument, de eerste instructies en huiswerk waarmee ze voorafgaand aan de weekeindcursus thuis aan de slag kunnen. De voorbereidingsochtend is 18 april in Zeist van 10:30 tot 12:30.

Voor de volledigheid van deze agenda zijn wij vooral van JOU afhankelijk. Wij houden ons dus aanbevolen voor alle berichten over trekharmonika-evenementen, of evenementen, waarin de trekharmonika nadrukkelijk aanwezig is (en dat is nogal gauw het geval als de trekharmonika ergens aanwezig is...).

Wel verzoeken wij je dringend om van onderstaande link ‘evenement aanmelden’ gebruik te maken. Je kunt dan een formulier invullen en versturen, zodat wij zonder extra werk - dus veel sneller – je evenement kunnen plaatsen.

MELD HIER EEN EVENEMENT AAN

Als Harmonicahoek aanvaarden we als vanouds geen verantwoordelijkheid voor de juistheid van de evenementen die hieronder staan vermeld. Dat geldt nu in het bijzonder gezien de coronaperikelen. Dat evenementen – nog geplaatst in het pré-coronistisch tijdperk – hier niet afgemeld staan, wil nog niet zeggen dat ze ook echt plaats gaan vinden. Als je dat zeker wil weten, check dan even de contacten die bij de evenementen staan vermeld.

 


De agenda van Zweverink Muziek

Dinie Zweverink van Zweverink Muziek heeft een eigen agenda met met name harmonicadagen. Hier een overzicht.

> Meer
Steun De Harmonicahoek Terug   > Home     > Service       > Agenda
Bericht van een van onzer sponsors op Facebook:
Zweverink Muziek.

Alles voor de harmonica


Google Analytics Alternative