Evenementen en Nieuwsbrieven

De Trekzakagenda

Je selecteerde:

Gedenkdag Ardy Proot met muziek wordt uitgesteld

Dit wegens een verplaatst dorpsfeest

Op zaterdag 4 september 13:00 – 17:00 uur in ALDEBOARN

Voormalige Doopsgezinde Kerk

Andringastrjitte 7

Postcode:  8495 HD  

Ardy Proot, die op 10 november j.l. overleed, was zeer actief, zowel in Noord-Brabant als Friesland. Het was haar laatste wens een keer het Noorse 'Levande Kvinnfolk og Lys' ten gehore te brengen. Daarom wordt er een trekharmonicadag ter nagedachtenis van Ardy in haar tweede woonplaats georganiseerd waar dit nummer en twee andere nummers die zij mooi vond gespeeld worden door een grote groep muziekanten. Dit uiteraard met in achtneming van de coronamaatregelen.
Helaas is dit evenment uitgesteld tot volgend jaar

Inlichtingen: Anja van der Veen
Tel: 06 304 095 19

Voor de volledigheid van deze agenda zijn wij vooral van JOU afhankelijk. Wij houden ons dus aanbevolen voor alle berichten over trekharmonika-evenementen, of evenementen, waarin de trekharmonika nadrukkelijk aanwezig is (en dat is nogal gauw het geval als de trekharmonika ergens aanwezig is...).

Wel verzoeken wij je dringend om van onderstaande link ‘evenement aanmelden’ gebruik te maken. Je kunt dan een formulier invullen en versturen, zodat wij zonder extra werk - dus veel sneller – je evenement kunnen plaatsen.

MELD HIER EEN EVENEMENT AAN

Als Harmonicahoek aanvaarden we als vanouds geen verantwoordelijkheid voor de juistheid van de evenementen die hier staan vermeld. Dat geldt nu in het bijzonder gezien de coronaperikelen. Dat evenementen hier niet afgemeld staan, wil nog niet zeggen dat ze ook echt plaats gaan vinden.
Als je dat zeker wil weten, check dan even de contacten die bij de evenementen staan vermeld.

 

Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Home     > Service       > Agenda Hulp nodig als beginner?
Bericht van een van onzer sponsors op Facebook:     
> Zweverink Muziek.

Google Analytics Alternative