Evenementen en Nieuwsbrieven

De Trekzakagenda

Je selecteerde:

Het Enkhuizer Trekzakfestival keert terug

Het Enkhuizer Trekzakfestival keert terug

Op zondag 24 juli 13:00-17:00 uur in ENKHUIZEN

Rond de haven

Havenweg

Postcode:  1601 GA  

Het bekende Trekzakfestival Enkhuizen komt terug. Na een gedwongen pauze gaan de balgen langs en bij de haven weer helemaal los. Dat allemaal op zondag 24 juli. Dan is er ook Dijkmarkt.
Het Trekzakfestival is altijd een groot succes geweest. Het laatste voor de corona de boel kwam versjteren was in 2019. Je treft er dan een bonte verzameling harmonicaspelers: de meesten op tweerijers.
Binnenkort meer informatie.

Voor de volledigheid van deze agenda zijn wij vooral van JOU afhankelijk. Wij houden ons dus aanbevolen voor alle berichten over trekharmonika-evenementen, of evenementen, waarin de trekharmonika nadrukkelijk aanwezig is (en dat is nogal gauw het geval als de trekharmonika ergens aanwezig is...).

Wel verzoeken wij je dringend om van onderstaande link ‘evenement aanmelden’ gebruik te maken. Je kunt dan een formulier invullen en versturen, zodat wij zonder extra werk - dus veel sneller – je evenement kunnen plaatsen.

MELD HIER EEN EVENEMENT AAN

Als Harmonicahoek aanvaarden we als vanouds geen verantwoordelijkheid voor de juistheid van de evenementen die hier staan vermeld. Dat geldt nu in het bijzonder gezien de coronaperikelen. Dat evenementen hier niet afgemeld staan, wil nog niet zeggen dat ze ook echt plaats gaan vinden.
Als je dat zeker wil weten, check dan even de contacten die bij de evenementen staan vermeld.

 

Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Home     > Service       > Agenda Hulp nodig als beginner?
Bericht van een van onzer sponsors op Facebook:     
> Zweverink Muziek.

Google Analytics Alternative