Evenementen en Nieuwsbrieven

De Trekzakagenda

Je selecteerde:

Muziek Herfstweek 2021

Met workshop van Greet Wuyts

Op zondag 17 oktober – zaterdag 23 oktober in BIEZENMORTEL

De Beukenhof

Capucijnenstraat 46

Postcode:  5074 PJ   

Greet Wuyts werkt in het Muziekinstrumentenmuseum te Brussel en is docent muziekgeschiedenis, samenspel en diatonisch accordeon in de muziekacademie.
Ook verzorgt zij regelmatig workshops samenspel of diatonisch accordeon, o.a. bij de Gooikstages (Be), bij Westelfolk www.westelfolk.be, bij het TEEU festival (NL), in Massembre Week-end FOLK (Be), bij Stichting Draailier en Doedelzak workshopweekenden, voor de SVN (NL) Daarnaast is Greet bekend van de Vlaamse groep Cecilia. Met deze groep speelt zij op vele festivals, concerten en bals in Europa.
Filenko is haar jongste project; dansmuziek, frivool en intiem, met liefde gemaakt en gebracht.

Kosten: € 625,–, 1-persoonskamer € 125,– toeslag

Voor de volledigheid van deze agenda zijn wij vooral van JOU afhankelijk. Wij houden ons dus aanbevolen voor alle berichten over trekharmonika-evenementen, of evenementen, waarin de trekharmonika nadrukkelijk aanwezig is (en dat is nogal gauw het geval als de trekharmonika ergens aanwezig is...).

Wel verzoeken wij je dringend om van onderstaande link ‘evenement aanmelden’ gebruik te maken. Je kunt dan een formulier invullen en versturen, zodat wij zonder extra werk - dus veel sneller – je evenement kunnen plaatsen.

MELD HIER EEN EVENEMENT AAN

Als Harmonicahoek aanvaarden we als vanouds geen verantwoordelijkheid voor de juistheid van de evenementen die hier staan vermeld. Dat geldt nu in het bijzonder gezien de coronaperikelen. Dat evenementen hier niet afgemeld staan, wil nog niet zeggen dat ze ook echt plaats gaan vinden.
Als je dat zeker wil weten, check dan even de contacten die bij de evenementen staan vermeld.

 

Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Home     > Service       > Agenda Hulp nodig als beginner?
Bericht van een van onzer sponsors op Facebook:     
> Zweverink Muziek.

Google Analytics Alternative