Betalen

Oeps, ik moet nog betalen

De wijze van betalen vind je automatisch als je je hebt aangemeld, maar soms wordt dat vergeten. Daarom nog deze optie. Je kunt natuurlijk hier ook direct betalen voordat je je inschrijft.

Scan de QR-code met je smartphone of klik erop.
Je kunt ook € 160,– overmaken op bankrekening NL27INGB0008407882 van De Harmonicahoek te Den Haag o.v.v. Polderklanken 2024.

Je inschrijving is pas geldig als je hebt betaald!

Als je je met meer mensen aanmeldt, wijzig dan het bedrag tot de totale betaalsom.

Vergeet niet om je direct op te geven bij ’t Geertje als je daar wilt kamperen of een hutje wilt huren!
 

Polderklanken 2024 - Wie we zijn

De Harmonicahoek

Wij zijn Quirina van Hof en Eduard Bekker uit Den Haag. Beiden al voor de eeuwwisseling verslingerd geraakt aan de trekharmonica. Deze fraaie polderomgeving vinden we ideaal om samen in een workshop al dan niet traditioneel repertoire van eigen bodem in te studeren.

> Meer

Workshop Jacqueline Edeling

De Harmonicahoek

Wij verheugen ons over Jacqueline Edeling die wij al lange tijd als een professionele en veelzijdige balgeniste kennen. Zij is dit weekend de docente. Vriendelijk, onderhoudend en niet gespeend van gevoel voor humor.

> Meer

Polderklanken: het programma

De Harmonicahoek

Het programma is een mix van workshops en ontspannen jammen. Om 22:00 uur gaan alle kippen op stok, maar als we niet teveel herrie maken, kunnen we rustig nog wat drinken.

> Meer

Kosten workshops en mogelijkheden voor maaltijden en overnachting

De Harmonicahoek

Het basisbedrag voor het weekend is € 160,–. Dit is voor de workshops, de twee lunches op zaterdag en zondag, het avondeten van zaterdag en de koffie/thee.

> Meer

Inschrijven voor Polderklanken

De Harmonicahoek

Hier kun je je opgeven en betalen voor Polderklanken 2024

> Meer

Route naar ’t Geertje

De Harmonicahoek

Het workshopweekend ‘Polderklanken’ wordt gehouden in en rond boerderij ’t Geertje in Zoeterwoude. Hier vind je enige suggesties hoe je er moet komen.

> Meer

Bericht van een van onze sponsoren op Facebook:     
> Zweverink Muziek
Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Harmonicahoek     > Polderklanken 2024       > Betalen Hulp nodig als beginner?

Google Analytics Alternative