Met ‘sexy’ accordeon-kalender en cd.

‘Bellow-babes’ maken een statement

Sexy is niet gewoon maar een houding, het is een kunstuiting. Het is een uitspatting van passie op de saaie grijze betonmuur van het bestaan. Het is een filosofie, een weergave van onze oerwaarden als levende wezens, wat op een unieke wijze in iedere man en vrouw tot uiting komt.
Dit jaar waren de Accordion Babes gevraagd om diep te graven naar de ziel van sexy, en dat hebben ze gedaan.

door Eduard Bekker

Was getekend Renée de la Prade, intiatiefneemster en een van de betreffende harmonicaspelende ‘babes’, die prijken op deze kalender.

Mijn zwager, die in Meiningen, in de voormalige DDR, een alternatief restaurant bestiert, gaf mij deze cadeau voor mijn verjaardag. Hij had hem gekocht van Renée de la Prade, die bij hem in de zaak heeft opgetreden.
Het is een alleraardigst statement tegen het oubollige imago dat nogal eens aan de accordeon en de trekharmonica lijkt te kleven. De kalender wordt al sinds 2009 uitgegeven.

Tegenreactie

Deze kalender, waarop zeven accordeonistes en vijf trekharmonicapspeelster zich op een uitdagende wijze presenteren kun je wel als tegenreactie beschouwen tegen het oubollige imago waaronder ons kastje nogal eens heeft te leiden.

Bij de kalender met groot-formaat (30 x 30 cm) foto’s zit een cd met 12 nummers, waarin deze meespelen.
 

Op de Accordion Babes Album & Pin-Up Kalender van 2014 presenteren we de verrukkelijke, hevige essence van twaalf speelsters en hun trekharmonica’s.
Onze productie is multi-sensueel, u gaat spoedig genieten van de CD alsook de Pin-Up kalender.


Bericht van een van onze sponsoren op Facebook:     
> De Accordeonspecialist
Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Home     > Muziek       > CD         > Accordion Babes Hulp nodig als beginner?

Google Analytics Alternative
Symradern – een tweerijergroep uit Symra (Noorwegen)