Workshop Trek er es Uut 2011

Ad Kwakernaat gaf een workshop met repertoire rond de Middelandse Zee. Twee stukken vond ik dusdanig de moeite waard, dat ik ze de bezoeker van deze site niet wil onthouden - uiteraard met toestemming van de meester zelf. Het zijn relatief makkelijk te spelen deunen, zodat je goed kunt opletten op het timbre.

Dio Vi Salvi Regina

De Harmonicahoek

november 2011
Aanvankelijk was ik van plan om me bij Trek er es Uut slechts als toerist op te geven. Oftewel geen workshop volgen. Wat ben ik blij dat ik daarop terug ben gekomen en me bij de sessie van Ad Kwakernaat heb ingeschreven: dankzij zijn aangedragen bewerkingen van muziek rond de Middellandse zee heb ik inmiddels drie nieuwe stukken aan mijn repertoire kunnen toevoegen, waarvan twee helemaal nieuw voor me zijn.

> Meer

Αστα τα μαλλακια σου

De Harmonicahoek

Asta ta mallakia sou (‘Laat je haar wapperen’) is de naam van een van de populairste Griekse songs aller tijden. Het is een melodie uit de film Ekeines pou den prepei n’agapoun (‘Zij, die mekaar niet moesten beminnen’, vrij vertaald) uit 1951. De song is buiten Griekenland nauwelijks bekend.

> Meer

Bericht van een van onze sponsors op Facebook:     
> De Accordeonspecialist.
Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Home     > Muziek       > Bladmuziek         > Ad Kwakernaat           > Trek er es Uut 2011 Hulp nodig als beginner?

Google Analytics Alternative
Symradern – een tweerijergroep uit Symra (Noorwegen)