De wandelweekenden

Mark Söhngen (links) en Hilbert Post (die overigens ook aan aardig moppie kan wegspelen)
  • Mark Söhngen (links) en Hilbert Post (die overigens ook aan aardig moppie kan wegspelen)


De vermaarde wandelweekenden worden georganiseerd door Mark Söhngen (workshops) en Hilbert Post (versterken van de inwendige mens). Inmiddels een ijzersterke formule gebleken.

Komende wandelingen:

Er komen weer wandelweekenden!

De Harmonicahoek

We hebben al één geslaagd weekend achter ons dit jaar. Op naar het tweede TrekzakWandelWeekend! De inschrijving staat open, hoort-zegt-het-voortl

> Meer

Impressies van deze wandelweekenden:

Wisseltonige Outbreak Management Teams slaan toe in drie provincies

De Harmonicahoek

24-26 juli 2020
Het weekend van 24 tot 26 juli was geen stil weekend ondanks de corona-restricties - althans wat de balg betreft. Thea v.d. Wildenberg deed - ondanks het geannuleerde trekzakfestival – toch even met enkele wisseltonige trawanten Enkhuizen aan, Mark Söhngen en Hilbert Post workshopten, wandelden en kookten in en rond Eernewoude en Harry en Truus Greving regelden een eigen micro Trek er es Uut in het Drentse Havelte .

> Meer

Wisseltonig Wandelen rond Rekken

De Harmonicahoek

13-15 maart 2020
Er was twijfel door de corona-crisis. Gaat het weekend wel door? Uiteindelijk is er toch voor gekozen om te gaan. Het is een geslaagd weekend geworden met mooie wandelingen en een stapel oefenstof, al dan niet gecomponeerd door de grote meester en organisator zelf: Mark Söhngen. Mogelijk was dit het laatste harmonica-evenement voor een lange periode.

> Meer

Workshoppen en Wandelen

De Harmonicahoek

7-9 september 2018
Mark Söhngen en Hilbert Post wekken zoveel belangstelling voor hun combinatie wandelen en workshoppen, dat het wandelweekend in Friesland twee keer kon worden georganiseerd. Het weekend van 7 tot 9 september was het eerste in het Friese veengebied, maar inmiddels wel het 10e wisseltonige -Wandel-Weekend. We zijn, zoals de naam al zegt, een weekendje trekharmonika wezen spelen en wandelen: deze keer in het prachtige natuurgebied de Alde Faenen in hartje Friesland.

> Meer

Trekzak Wandel Weekend Terschelling

De Harmonicahoek

14 t/m 17 oktober 2016
Meeuwen cirkelen in de lucht, de hoorn klinkt en mensen staan te wuiven op de kade: Het begin van het wandelweekend van Mark en Hilbert.

> Meer

Nat, maar leerzaam en gezellig!

De Harmonicahoek

29 - 31 januari 2016
Dit was al weer de 3e editie van een weekend met trekzakmuziek, wandelen en heerlijk eten, georganiseerd door Mark Söhngen en Hilbert Post.

> Meer

Diatonisch door Berg en Dal

De Harmonicahoek

Van 20 - 22 februari 2015 en van 6 - 8 maart
Het was een prima combinatie: het initiatief van Hilbert Post en Mark Söhngen om een weekend wandelen en muziek maken te combineren. En daarbij werd de inwendige mens ook goed voorzien.

> Meer

Bericht van een van onze sponsoren op Facebook:     
> De Accordeonspecialist
Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Home     > Archief       > Dossiers         > Wandelweekenden Hulp nodig als beginner?

Google Analytics Alternative
Symradern – een tweerijergroep uit Symra (Noorwegen)