Jet Zoon - aanstormend talent

Jet Zoon uit Wageningen brak door in het wereldje van de trekharmonica, toen ze werd genomineerd voor het Nieuwjaarsconcert 2006 van de VARA.

Hancock & zoon en Zoon

De Harmonicahoek

2 en 9 december 2006
Op 2 december hadden we in De Lantaern in Oud-Zevenaar een open podium. Tijdens dit podium een optreden van Jet Zoon uit Wageningen.

> Meer

‘Mooie Jet met haar Trekzak’ schittert op Nieuwjaar

De Harmonicahoek

1 januari 2006
Met haar tv-optreden op het VARA-Nieuwjaarsconcert in samenwerking met het Nederlands Blazers Ensemble heeft Jet Zoon uit Wageningen met haar compositie ‘Zooi op Zolder’ de trekharmonica boven het imago van een instrument voor traditionele muziek uitgetild.

> Meer

Jet met harmonica naar Finale JongNBE

De Harmonicahoek

zondag 11 december 2005
Jet Zoon heeft 10 december haar compositie voor trekharmonica en blazersensemble gespeeld in Enschede. De muziek van de kermis ging speciaal voor dit concert uit. En haar muziek is gekozen voor het volgende concert: de Finale op zaterdagmiddag 17 december in Muziekcentrum Vredenburg. Daar worden de vier jonge componisten uitgekozen die het Nieuwjaarsconcert in het Concertgebouw mogen spelen.

> Meer

‘Zooi’ in vaders hoofd bron van diatonische inspiratie

De Harmonicahoek

woensdag 16 november 2005
Jet Zoon, harmonicaspeelster uit Wageningen en sinds haar 7de trouwe leerling van Judica Lookman, is geselecteerd voor voorronde Oost in de compositiewedstrijd van JongNBE – de thuishaven voor jong componerend Nederland. ‘Op weg naar het Nieuwjaarsconcert’ is een van de projecten van deze organisatie; een landelijke compositiewedstrijd voor kinderen en jongeren t/m 18 jaar.

> Meer


Bericht van een van onze sponsoren op Facebook:     
> De Accordeonspecialist
Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Archief     > Dossiers       > Jet Zoon Hulp nodig als beginner?

Google Analytics Alternative
Symradern – een tweerijergroep uit Symra (Noorwegen)