Gevormd in West-Ierland

David Munnelly

De Ier David Munnelly verdient op deze site ook alle aandacht. Niet in het minst omdat hij al enkele jaren in Nederland woont en daar zijn beroep als muzikant en docent Ierse muziek uitoefent.

David Munnelly: docent in Utrecht

De Harmonicahoek

dinsdag 5 juni 2012
David Munnelly, een van de beste Ierse trekharmonikaspelers, woont sinds enige tijd in Utrecht. Hij heeft zijn eigen David Munnelly Band, maar speelt ook o.a. in de Accordion Samourai, met de beste harmonikaspelers van Europa (Tesi, LeTron, Laloy, Lepistö).

> Meer

Grensverleggende Ierse Muziek

De Harmonicahoek

zondag 7 februari 2016
Bij de VPRO-televisie stond het het weekend van 6 en 7 februari in het teken van de accordeon. Daar ontbrak uiteindelijk de wisseltonige variant ook niet, zij het in de Ierse stemming. David Munnelly gaf er acte de presence, samen met zijn kompaan en landgenoot Shane McGowan op de gitaar.

> Meer

Mick Conneely & David Munnelly

De Harmonicahoek

16 november 2012
Mensen die in 2012 Trek er es Uut in Nijmegen bezochten, kennen hem wel: David Munnelly. Deze in Utrecht wonende Ier heeft twee nieuwe cd’s uitgebracht.

> Meer

The Munnelly Project

De Harmonicahoek

zaterdag 1 februari 2014
In Nederland wonen soms best aantrekkelijke vrouwen. Dat heeft een voordeel. Bijvoorbeeld dat goede muzikanten, zoals de bekende flamencogitarist Paco Peña, om die reden nogal eens hier blijven plakken.

> Meer

The Samurai eenmalig in Groningen

De Harmonicahoek

zondag 27 november 2011
Stichting Folk Groningen en De Oosterpoort heeft op 27 november een unieke ontmoeting gepresenteerd tussen vijf trekharmonica’s uit alle hoeken van Europa.

> Meer

Bericht van een van onze sponsoren op Facebook:     
> Zweverink Muziek
Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Home     > Archief       > Dossiers         > David Munnelly Hulp nodig als beginner?

Google Analytics Alternative
Symradern – een tweerijergroep uit Symra (Noorwegen)