Blijvend geprolongeerd

Leer- en voedzame weekendwandeling met Hilbert en Mark!

Mark en Hilbert maken er in de Friese herfst weer en dolle boel van.
  • Mark en Hilbert maken er in de Friese herfst weer en dolle boel van.


In oktober organiseren Mark Söhngen en Hilbert Post weer een Trekharmonika WandelWeekend. We gaan, zoals de naam al zegt, een weekendje trekharmonika spelen en wandelen, in het prachtige natuurgebied de Alde Faenen in hartje Friesland.

vrijdag 18 - zondag 20 oktober 2019

Aankomst vrijdag vanaf 17.00 uur (diner), einde zondag 16.00 uur.

De workshop

Mark geeft de trekharmonikaworkshop. We kiezen een paar mooie, gevoelige, sensuele, vrolijke en swingende melodieën uit het rijke repertoire waaruit we als trekharmonikaspeler kunnen kiezen, van middeleeuwen via blues en balfolk tot popmuziek aan toe. En dan gaan we eens goed bekijken hoe het stuk in elkaar zit: struktuur, akkoordenschema, en hoe we dat het mooist kunnen spelen: vingerzetting, balgvoering, dynamiek, hoe krijg je er de swing in, of laat je het juist heel droevig klinken?

De wandelingen

Hilbert begeleidt twee wandelingen van zo’n twee uur, die zullen gaan door de prachtige natuurgebieden de Jan Durkspolder en door Reid om e Krite, een vogelrijk gebied. Het wandeltempo wordt afgestemd op de groep. Hilbert is een ervaren wandelaar en speelt ook trekharmonika. Bovendien is hij een fantastische kok en zorgt dus voor alle maaltijden.

Hilbert, aan de kook.
  • Hilbert, aan de kook.


Het verblijf

De kosten

Voor dit weekeinde bedragen de kosten € 195. Dit is inclusief alle maaltijden (vrijdagavond diner tot zondagmiddag lunch), begeleide wandelingen, workshop, koffie en thee, lakenpakket. Zelf meenemen: trekharmonika, wandelschoenen, toiletartikelen, handdoek.

Meer informatie:


Bericht van een van onze sponsors op Facebook:     
> De Accordeonspecialist.
Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Home     > Nieuwsarchief       > Nieuws uit 2019         > Wandelweekend Friesland Hulp nodig als beginner?

Google Analytics Alternative