Het publiek was onder de indruk van de presentaties.
  • Het publiek was onder de indruk van de presentaties.


Wisseltonig duo Jan en Paulien in de bloemetjes gezet

OpenTrekzakfestival Zwolle viert 10-jarig jubileum

Janna Lammers heeft de kennismakingsrondes verzorgd voor nieuwsgierige mensen die nog nooit een trekzak hebben vastgehouden.
  • Janna Lammers heeft de kennismakingsrondes verzorgd voor nieuwsgierige mensen die nog nooit een trekzak hebben vastgehouden.


Je hebt TrekErEsUut in Baarlo, de trekzakfestivals en Veldhoven en Enkhuizen, maar laten we vooral die succesvolle in Zwolle niet vergeten: afgelopen zaterdag 7 september vierde dit haar 10-jarig jubileum

zaterdag 7 september 2019
door Eduard Bekker
Auke Eringa maakte deze treffende cartoon van Jan.
  • Auke Eringa maakte deze treffende cartoon van Jan.


 
De eerste jaren werd het georganiseerd in Doepark Nooterhof, maar daar kon het helaas niet blijven. Jammer, want daar kwamen ook gewone mensen tijdens hun zondagse wandeling in contact met de muziek van ons geliefde muziekinstrument.

Maar de workshops blijven heel succesvol, wat wel weer is gebleken bij de presentaties aan het eind van de middag in de voormalige gymzaal.

Jan en Paulien, die tien jaar de organisatie in handen hebben gehad, zijn aan het eind van de presentaties nog in de wisseltonige bloemetjes gezet.

Jij moet ook op de foto! Nu vooruit dan.
  • Jij moet ook op de foto! ...

Bericht van een van onze sponsors op Facebook:     
> De Accordeonspecialist.
Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Home     > Nieuwsarchief       > Nieuws uit 2019         > OpenTrekzakfestival Zwolle Hulp nodig als beginner?

Google Analytics Alternative
Groepsfoto Equinoccifest 2023 in Cambrils - Catalonië