Cursusweekend Draailier en Doedelzak

Muziekworkshop met Stéphane Milleret

Stéphane Milleret geeft van 31 maart tot 2 april een workshop diatonische accordeon. Dit tijdens een weekend van de Stichting Draailier en Doedelzak in de bossen van Sint-Michielsgestel (bij Den Bosch). De workshop is speciaal voor G/C spelers.

31 maart – 2 april
door Menno Wester
Toon van Mierlo.
  • Toon van Mierlo.
Foto: Rosalin v.d. Wal

Milleret komt samen met zijn bandgenoten van Toctoctoc (Vincet Boniface & Anne-Lise Foy) lesgeven. Verder zijn er twee verschillende samenspelworkshops (met o.a. diatonisch accordeonist Toon van Mierlo), een zangworkshop en meer.

Overdag zijn er workshops, ’s avonds zijn er concerten, bals en jamsessies. Bij de deelname aan de workshops zijn natuurlijk de kosten van overnachting voor zaterdag/zondag (in 4-6 persoonskamers) en verblijf (lunch, warme maaltijd, ontbijt, en koffie en thee tussendoor) inbegrepen. De workshops zijn zaterdag/zondag, iedereen is welkom vanaf vrijdag.

Inschrijven

Over Stichting Draailier en Doedelzak

Met liefde voor de muziek en deze instrumenten willen we zoveel mogelijk mensen laten spelen en muzikanten opleiden: Onze stichting is dan ook een onafhankelijke non-profit organisatie die -qua bestuur en ondersteuning- volledig draait op vrijwilligers.

Jaarlijks organiseert deze stichting in ieder geval een workshopdag in oktober, een maandelijkse zaterdagcursus en dit workshopweekend in april.

Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Home     > Nieuwsarchief       > Nieuws uit 2017         > Trekharmonicacursus D & D Hulp nodig als beginner?
Bericht van een van onzer sponsors op Facebook:     
> Zweverink Muziek.

Google Analytics Alternative
 Bij de Russische ambassade