Het Accordeon: in Deventer op 21 en 22 juni

Uitdagend, eigenzinnig en vol muziek

Ook aandacht voor de trekzak bij ‘Het Accordeon’
  • Ook aandacht voor de trekzak bij ‘Het Accordeon’


Festival Het Accordeon is er ook voor de trekharmonica! Bekende namen als Naragonia, Bruno le Tron en François Heim verzorgen spetterende concerten daarnaast is er ook de mogelijkheid een workshop te volgen bij deze groepen. Een uitgelezen kans om de techniek te verfijnen!

Zaterdag 21 en zondag 22 juni - Deventer

Van vrijdag 20 juni t/m zondag 22 juni a.s. vinden op verschillende locaties in Deventer muziekevenementen plaats met concerten, masterclasses, workshops, film en muziekmarkt.

Een prachtige gelegenheid om te genieten van veelzijdige instrumenten als accordeon, trekharmonica, bandoneon en mondharmonica.

Social media

We zijn erg enthousiast over het programma van dit festival. Dit enthousiasme gaan we via facebook en twitter met jullie delen. Dit doen we m et filmpjes, korte nieuwsberichten en muziekfragmenten. Dus ‘Iike’ en ‘deel’ onze berichten waar je maar kunt zodat we veel mensen bereiken.

Workshops en masterclasses

Ook tijdens deze editie is er weer een gevarieerd aanbod aan workshops en masterclasses, deze kun je terugvinden op onze website. De inschrijving is geopend.

Kortingsactie

Graag wijzen wij jullie nog op een tweetal kortingsacties:


Bericht van een van onzer sponsors op Facebook:     
> De Accordeonspecialist.
Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Home     > Nieuwsarchief       > Nieuws uit 2014         > Het Accordeon Hulp nodig als beginner?

Google Analytics Alternative
Groepsfoto Equinoccifest 2023 in Cambrils - Catalonië