Als ‘Songman’ met trekharmonica

Remco Sietsema speelt in WarHorse

Presentator Humberto Tan mag even een ritje maken op het toneelpaard ‘Joey’ tijdens RTL Late Night, waar producent Joop van den Ende te gast was.
  • Presentator Humberto Tan mag even een ritje maken op het toneelpaard ‘Joey’ tijdens RTL Late Night, waar producent Joop van den Ende te gast was.


De toneelproductie ‘Alleen op de Wereld’ is nauwelijks achter de rug, of harmonicaspeler Remco Sietsema stort zich alweer in de volgende productie: War Horse, waar hij de rol van ‘Songman’ vervult: de muzikale verteller, die met liedjes (Engelse Folk) het verhaal in goede banen leidt en daarnaast ook de trekzak hanteert.

Vanaf 14 juni t/m 23 april 2015

Eens in de zoveel jaren, vindt er een ontmoeting plaats waarover generaties lang verteld wordt. Een ontmoeting die ogen opent, vijanden dichter bij elkaar brengt en vreemden met elkaar verbindt. Het verhaal van War Horse is gebaseerd op de roman van Michael Morpurgo, bewerkt door Nick Stafford en gemaakt in samenwerking met The Handspring Puppet Company.

Baanbrekend poppentheater

War Horse vertelt het indrukwekkende verhaal van de jongen Albert, wiens geliefde paard Joey verkocht wordt om te vechten in de Eerste Wereldoorlog. Een opmerkelijk verhaal over vriendschap en moed dat mede verteld wordt door middel van baanbrekend poppentheater van de Zuid-Afrikaanse Handspring Puppet Company, waarin levensgrote ademende en galopperende paarden tot leven worden gebracht op het toneel.

Remco volgde in zijn jeugd workshops bij o.a. Tim van Eyken en John Spiers. Hij speelt in verschillende formaties, waaronder Merals Harem met o.a. Beppe Costa en Meral Polat.
Sinds kort speelt hij zelfgeschreven composities met zijn eigen Trio Remco Sietsema.


Bericht van een van onze sponsoren op Facebook:     
> Zweverink Muziek
Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Home     > Nieuwsarchief       > Nieuws uit 2014         > War Horse Hulp nodig als beginner?

Google Analytics Alternative
Symradern – een tweerijergroep uit Symra (Noorwegen)