Remco Sietsema in nieuwe theaterproductie naar een oud boek

Met een trekzak op zwerftocht

Foto: Persfoto

Trekzakliefhebbers en hun kroost ouder dan 8 jaar kunnen hun hart ophalen bij het theaterstuk ‘Alleen op de Wereld’ van Theatergroep Maas, dat tot 23 april door Nederland trekt. Remco Sietsema zorgt daarbij met zijn trekharmonica voor de muzikale noot. Zondag 19 januari heeft de voorstelling haar première in de Rotterdamse Schouwburg.

19 januari t/m 23 april 2014

Een geijkte truc bij het eindexamen Frans. Alleen de Nederlandse vertaling lezen van ‘Sans Famille’ i.p.v. het origineel. “Wat is de naam van het boek in het Frans?”, vroeg de examinator dan. Als je dan ‘Seul sur le Monde’ antwoordde, hing je.

Foto: Persfoto

Zwerver

Of het boek bij de huidige jongere generatie nog bekend is, weet ik niet. Het is menigmaal verfilmd, dit verhaal van de jongen die als wees mee wordt gestuurd met een rondtrekkende muzikant. Uiteindelijk komt het allemaal goed, zoals dat in oudere kinderboeken altijd het geval is.


Bericht van een van onze sponsoren op Facebook:     
> Zweverink Muziek
Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Home     > Nieuwsarchief       > Nieuws uit 2014         > Alleen op de Wereld Hulp nodig als beginner?

Google Analytics Alternative
Symradern – een tweerijergroep uit Symra (Noorwegen)