Van de maker van de Trekzakpagina

Diatonisch Nieuwsblad eindelijk online!

Compact en overzichtelijk: de website van het Diatonisch Nieuwsblad
  • Compact en overzichtelijk: de website van het Diatonisch Nieuwsblad


Iedereen die trekharmonica speelt hoort eigenlijk het Diatonisch Nieuwsblad te lezen. Het is het enige tijdschrift in Nederland, dat zich puur op wisseltonige balginstrumenten richt. Nu het ook op internet een eigen stek heeft gevonden, zal het beslist meer bekendheid krijgen.

zondag 21 maart 2010

Paul van Muijen uit Woerden – die ook al een tijd zorgde dat de bladmuziek uit het tijdschrift op zijn eigen Trekzakpagina was te beluisteren – heeft de site gemaakt. Het is een compact, overzichtelijk geheel geworden.

Bladmuziek

Net zoals bij het blad KLANK (dat ook aandacht aan andere balginstrumenten besteedt) zul je hier echter geen volledige artikelen aantreffen, maar wel een inhoudsopgave met een wat verdergaande beschrijving de inhoud. Ook naar de bladmuziek zul je tevergeefs zoeken. Daarvoor zul je toch echt een abonnement moeten nemen. Wel kan op deze site de bladmuziek worden beluisterd, ingespeeld of als midi-bestand.


Bericht van een van onze sponsoren op Facebook:     
> De Accordeonspecialist
Steun De Harmonicahoek Naar boven Terug   > Home     > Archief       > 2010         > DN online Hulp nodig als beginner?

Google Analytics Alternative
Symradern – een tweerijergroep uit Symra (Noorwegen)